20 000. član Toma (10): Jednom ćete se veseliti mojim golovima na Poljudu

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Dan na Poljudu koji će mnoga djeca pamtiti, ostat će zasigurno u lijepom sjećanju još jednom dječaku. Toma Mrdeža, 10-godišnjak iz Šibenika, bio je u subotu poseban gost Hajduka i udruge Naš Hajduk, i to kao jubilarni 20 000. član Hajduka u 2019. godini.

Toma je na Poljud stigao u pratnji starijega brata i oca, a što mu ovo posebno priznanje znači, otkrio nam je u kratkom razgovoru.

– Svi smo članovi, učlanimo se zajedno i onda nestrpljivo čekamo članske. – otkriva mladi hajdukovac.

Ove godine osim članske dočekala ga je i posebna mogućnost da obiđe trofejne sale, Poljud, upozna se s poviješću kluba…

– Vijest mi je rekao tata, svi smo se jako razveselili. Ne znam što posebno izdvojiti, sve je bilo super, sve je zanimljivo, a posebno priča o ratnom trofeju. – rekao je te dodao da s bratom i ocem uvijek ide na sjever te da voli koreografije i bakljade.

Otac i brat također su veliki navijači splitskih bijelih, a Toma kaže da su bez obzira na godine svi jednako srčani kad je o Hajduku i navijanju riječ. Mami, kaže, ne smeta njihova zaluđenost Hajdukom.

Ipak, osim navijanja, Toma voli i igrati nogomet te marljivo trenira, a posebno ga je oduševilo kad je među darovima našao dres Mije Caktaša.

– To je pozicija koju i ja igram, pa mi je on najdraži igrač. – veselo je rekao Toma i otkrio nam da bi želio biti nogometaš i zaigrati na Poljudu da se svi možemo jednoga dana veseliti njegovim pogocima.

Skromni Toma u školi se još nije pohvalio posebnim priznanjem, ali je obećao da će dobro učiti i da će uvijek biti član. Onima koji još nisu dio velike hajdučke obitelji, poručio je jednostavno:

– Postanite što prije!