20 000. član Toma (10): Jednom ćete se veseliti mojim golovima na Poljudu

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Dan na Poljudu koji će mnoga djeca pamtiti, ostat će zasigurno u lijepom sjećanju još jednom dječaku. Toma Mrdeža, 10-godišnjak iz Šibenika, bio je u subotu poseban gost Hajduka i udruge Naš Hajduk, i to kao jubilarni 20 000. član Hajduka u 2019. godini.

Toma je na Poljud stigao u pratnji starijega brata i oca, a što mu ovo posebno priznanje znači, otkrio nam je u kratkom razgovoru.

– Svi smo članovi, učlanimo se zajedno i onda nestrpljivo čekamo članske. – otkriva mladi hajdukovac.

Ove godine osim članske dočekala ga je i posebna mogućnost da obiđe trofejne sale, Poljud, upozna se s poviješću kluba…

– Vijest mi je rekao tata, svi smo se jako razveselili. Ne znam što posebno izdvojiti, sve je bilo super, sve je zanimljivo, a posebno priča o ratnom trofeju. – rekao je te dodao da s bratom i ocem uvijek ide na sjever te da voli koreografije i bakljade.

Otac i brat također su veliki navijači splitskih bijelih, a Toma kaže da su bez obzira na godine svi jednako srčani kad je o Hajduku i navijanju riječ. Mami, kaže, ne smeta njihova zaluđenost Hajdukom.

Ipak, osim navijanja, Toma voli i igrati nogomet te marljivo trenira, a posebno ga je oduševilo kad je među darovima našao dres Mije Caktaša.

– To je pozicija koju i ja igram, pa mi je on najdraži igrač. – veselo je rekao Toma i otkrio nam da bi želio biti nogometaš i zaigrati na Poljudu da se svi možemo jednoga dana veseliti njegovim pogocima.

Skromni Toma u školi se još nije pohvalio posebnim priznanjem, ali je obećao da će dobro učiti i da će uvijek biti član. Onima koji još nisu dio velike hajdučke obitelji, poručio je jednostavno:

– Postanite što prije!

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!