20 000 članova najbolji su rođendanski poklon

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

I posljednji vikend veljače prošao je za Hajdukove navijače u znaku učlanjivanja.

Terenskim akcijama po cijeloj Hrvatskoj i šire od petka do nedjelje nastavila se akcija Pripadaj za rođendan koja je rezultirala najboljim mogućim rođendanskim poklonom – 20 000 članova potvrdilo je pripadnost Hajduku.

– Iza nas je mjesec s više od 70 terenskih aktivnosti i zadovoljni smo što smo povodom rođendana Kluba došli do 20 000 članova, ali to ne znači da ćemo stati nego upravo suprotno. Najavljene su nove terenske akcije i vjerujemo da će broj članova biti i veći, tek su dva mjeseca iza nas, rekli su iz Odjela za članstvo.

Među akcijama ovaj vikend istaknula se ona u Metkoviću na kojoj je pripadnost pokazalo gotovo 200 ljudi čime su Metkovčani već sada premašili broj članova u prošloj godini. Uz to, najbrojnije Društvo prijatelja Hajduka u prošloj godini, ono iz Šibenika, je na dvije akcije imalo gotovo 150 članova.

– Nakon što smo veljaču otvorili s 400 članova na akciji u Dubrovniku i Metkovčani su potvrdili dobru formu na samom jugu Hrvatske dok se između njih smjestila akcija sa splitske Barutane s više od 200 članova ostvarenih sredinom veljače, naglasili su iz Odjela za članstvo.

 

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!