20 000 članova najbolji su rođendanski poklon

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

I posljednji vikend veljače prošao je za Hajdukove navijače u znaku učlanjivanja.

Terenskim akcijama po cijeloj Hrvatskoj i šire od petka do nedjelje nastavila se akcija Pripadaj za rođendan koja je rezultirala najboljim mogućim rođendanskim poklonom – 20 000 članova potvrdilo je pripadnost Hajduku.

– Iza nas je mjesec s više od 70 terenskih aktivnosti i zadovoljni smo što smo povodom rođendana Kluba došli do 20 000 članova, ali to ne znači da ćemo stati nego upravo suprotno. Najavljene su nove terenske akcije i vjerujemo da će broj članova biti i veći, tek su dva mjeseca iza nas, rekli su iz Odjela za članstvo.

Među akcijama ovaj vikend istaknula se ona u Metkoviću na kojoj je pripadnost pokazalo gotovo 200 ljudi čime su Metkovčani već sada premašili broj članova u prošloj godini. Uz to, najbrojnije Društvo prijatelja Hajduka u prošloj godini, ono iz Šibenika, je na dvije akcije imalo gotovo 150 članova.

– Nakon što smo veljaču otvorili s 400 članova na akciji u Dubrovniku i Metkovčani su potvrdili dobru formu na samom jugu Hrvatske dok se između njih smjestila akcija sa splitske Barutane s više od 200 članova ostvarenih sredinom veljače, naglasili su iz Odjela za članstvo.