50 000 navijača u četiri tjedna stalo uz 112 godina članske tradicije!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Još traje prvi mjesec, a Hajduk je već stigao do 50 000 navijača s plaćenom članarinom. Ritam je to od gotovo dvije tisuće članova po danu. Preračunato u eure, članovi su na račun Hajduka do sada uplatili gotovo 800 000 eura.

Koliko je i dalje visok ritam učlanjivanja najbolje govori podatak kako se u protekla dva tjedna učlanilo skoro 20 000 navijača. Ukupna brojka od 50 000 će pak zasigurno nastaviti rasti u narednim tjednima jer se bliži Hajdukov rođendan, a zajedno s njim i cijeli niz akcija učlanjivanja kojih će u čast rođendana do tada biti održano čak 112.

–       Akcije učlanjivanja su ove godine održane, već sada, po većini kvartova u Splitu, u gotovo svakom mjestu koje ga okružuje, cijeloj Dalmaciji, diljem Hrvatske, ali i brojnim mjestima u inozemstvu. Rezultati su bolji nego ikada i svaka akcija učlanjivanja u prosjeku broji 30 posto novih članova, iznio je zanimljiv podatak voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Ono što posebno veseli je da ova brojka nadmašuje rekordnu lanjsku godinu za gotovo 20 000 u istom razdoblju što cilj od 112 000 članova čini itekako ostvarivim.

–       Od 50 000 članova, njih čak 10 000 prošle godine nisu bili članovi čime širimo i osnažujemo našu prgavu, hajdučku obitelj. Prošla godina je bila rekordna po broju novih članova i s ponosom možemo reći kako ih je veliki broj produžio članstvo, a brojni će to tek učiniti, pojasnio je strukturu članova Prkić.

Hajduk od svog osnutka njeguje člansku tradiciju i to je dio njegovog identiteta što je od posebnog značaja za svakog člana.

–       Ovakve, i u svjetskim okvirima, nestvarne članske brojke najbolji su način kojim njegujemo tradiciju Hajduka kao kluba svojih članova koja datira još od njegovog prvog dana i vjerujemo da za svakog navijača nema boljeg načina od članstva kojim bi iskazao svoju privrženost i ljubav za Hajduk, zaključio je Prkić prisjećanjem na 112 godina članske tradicije u Hajduku.

Svaki navijač u svega nekoliko klikova može postati dio tradicije duže od stoljeća i time podržati Hajduk na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.