Andrija Anković, pojačanje u navijačkom parku Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Andrija Anković, zlatni je olimpijac iz Rima te nositelj Hajduka kroz davne 60–te godine s 326 nastupa i 250 golova. Zahvaljujući njegovoj obitelji, Društvu prijatelja Hajduka iz Mostara te brojnim navijačima iz Hercegovine novo je veliko igračko ime u parku svih navijača Hajduka na Poljudu.

– Kad se spomenu igrači iz Hercegovine koji su urezani u memoriju navijača Hajduka odmah na pamet padnu Baka Slišković i Andrija Anković. Iako u vremenu bez televizijskih prijenosa, Andrija je ostavio veliki trag u sjećanju navijača i ovo je naš način kako da mu se odužimo za sve što je dao Hajduku, rekli su navijači iz Hercegovine.

Sa osam godina igračke i sedam godina trenerske karijere obilježio je jedan period Hajduka, a od danas će njegovo ime zauvijek biti upisano među navijačima Hajduka u parku Za sva vrimena.

– Donacije za ime Andrije Ankovića u Parku počeli smo skupljati među članovima Društva prijatelja Hajduka te navijačima iz cijele Hercegovine. U isto vrijeme, bez da smo znali, istu ideju i cilj imao je i njegov unuk Luka. Kada smo to saznali, udružili smo se i ubrzali upisivanje njegovog djeda i legende Hajduka tamo gdje pripada, prepričavaju navijači kako je došlo do zajedničke akcije.

Kroz sjajnu suradnju obitelji i navijača legendarna postava Hajduka u parku Za sva vrimena dobila je sjajno napadačko pojačanje koje će svoje mjesto pronaći na slovu H među više od 2100 onih koji su svoje mjesto već rezervirali. S prednje strane Parka preostalo tek nešto više od 600 mjesta, a neka slova su potpuno ispunjena.

Na https://nashajduk.hr/park/ možeš provjeriti koja su mjesta ostala slobodna i odabrati jedno od njih za sebe.