Baletić: “Pozivamo sve koji zadovoljavaju uvjete natječaja da svoje znanje, vještine i iskustvo ulože u boljitak kluba”

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Danas u 11:00 sati u press salonu poljudskog stadiona, održana je konferencija za medije povodom nadolazećih izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split. Na konferenciji su sudjelovali predsjednik Uprave HNK Hajduk Split Jasmin Huljaj, predsjednik udruge Naš Hajduk Toni Baletić, član Upravnog odbora udruge Naš Hajduk Miro Živković te član udruge Naš Hajduk Dino Marković.

Udruga Naš Hajduk objavila natječaj za izbor članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split š.d.d.

Predstavnicima medijima je prezentiran hodogram aktivnosti te novosti u izbornom procesu, a na početku konferencije prisutnima se obratio Jasmin Huljaj, predsjednik Uprave.

– Iz svog dosadašnjeg iskustva mogu kazati kako je uloga Nadzornog odbora izuzetno važan čimbenik pravilnog funkcioniranja organizacije. Također, siguran sam da će nadolazeći izbori biti provedeni po najvišim standardima, kakve klub kao što je Hajduk i zaslužuje.

Potom je riječ preuzeo Toni Baletić, predsjednik udruge Naš Hajduk.

– Još jednom želim skrenuti pažnju na Nadzorni odbor koji nadzire, a ne upravlja. Također, pozivam sve koji zadovoljavaju uvjete natječaja, a nisu sigurni ili imaju dvojbe, da se kandidiraju te da svoje znanje, vještine i iskustvo ulože u boljitak kluba.

Miro Živković je predstavio hodogram aktivnosti te novosti u izbornom procesu.

– Iz želje da što bolje izaberemo i prezentiramo kandidate, ali i da pojednostavnimo glasački proces odlučili smo uvesti dva kruga izbora te e-voting. Online prijava članova za glasanje u prvom krugu biti će moguća od 19. listopada do 15. studenoga. Objava liste kandidata biti će objavljena 1. studenoga, a prvi krug izbora se održava 24. studenoga u kojem se bira 12 kandidata. Drugi krug izbora u kojem se bira sedam kandidata održava se 15. prosinca.

Također, 23. listopada je posljednji dan za učlaniti se kako bi imali pravo glasa na izborima za Nadzorni odbor.

>> Prezentacija izbora za Nadzorni odbor HNK Hajduk Split