Barutana prestigla Kman, a Hajduku još tisuća pripada za rođendan

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Drugi vikend akcije Pripadaj za rođendan opet je donio preko 1000 članova na poklon Hajduku. Od četvrtka do ponedjeljka organizirano je gotovo dvadeset akcija učlanjivanja u 5 država na dva kontinenta.

– Zadovoljni smo brojkama s terena i svakim danom dogovaramo nove akcije po Hrvatskoj i šire. Već sada možemo najaviti da će navijači i sljedeća dva vikenda na brojnim akcijama pokazati da pripadaju Hajduku, rekli su iz Odjela za članstvo.

Najveći broj članova na jednoj akciji dolazi s Barutane koja je u jednom danu prikupila 210 novih članova i time prestigla Kman, Pujanke i Split 3 preuzevši vodstvo među splitskim kvartovima. Među njima našla se i obitelj s devet članova i jedna od najstarijih članica ove godine, baka od 94 godine.

– Uz Barutanu velike brojke stižu s Makarske rivijere gdje se na tri akcije učlanilo 300 ljudi, a na akciji u Čapljini pripadnost je pokazalo 180 članova. Posebna akcija ovaj vikend je i ona na Braču gdje su članovi imali priliku sudjelovati u tradicionalnoj akciji darivanja krvi, istaknuli su iz Odjela za članstvo.

Akcija Pripadaj za rođendan se nastavlja dalje i do kraja mjeseca održat će se preko 20 akcija kojima će Hajduk sigurno doći i do 20 000 članova. Učlaniti se možete i putem interneta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.