Bilo srce pokreće naš svijet: “Najbolja odluka, ime i prezime na Poljudu!”

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

„Hajduk mi je sve u životu i puno mi je srce od Hajduka“. Rečenica je to koju mnogi pamtimo i u kojoj su se mnogi zaljubljenici u bilu boju prepoznali. Iako se o Hajduku puno toga reklo i napisalo u njegovih 110 godina postojanja, malo koja rečenica je tako dobro sažela emociju i ljubav navijača za Hajduk kao ova koju je izgovorio Luka Bučević.

Od te izjave prije 4 godine pa do danas suradnja Udruge za sindrom Down-21 i Hajdukovih navijača sve više je jačala, a svoj vrhunac je dosegnula upisivanjem 8 članova Hajdukovog “specijalnog” tima u park Za sva vrimena.

Mjesta u parku za sva vremena za Luku, Filipa, Antonia, Antu, Anu, Vicu, Kristijana i Marina osiguralo je Društvo prijatelja Hajduka iz New Yorka uz pomoć anonimnog donatora iz Splita.

– Navijači su pokazali da su srce kluba koje vodi računa o svojoj zajednici te da je Hajduk klub koji povezuje mnoge, na prvu tako različite, a opet ujedinjene u emociji, rekli su iz DPH New York.

Njihov uobičajeni trening utorkom imao je ovoga tjedna i posebnog gosta. Naime, Stefan Simić pridružio se Hajdukovom “specijalnom” timu na treningu, a po završetku, u parku Za sva vrimena uručio im je pločice s njihovim imenima i prigodne poklone.

– Navijači su nam jaka podrška. Hajduk je više od kluba i svi smo tu zbog jednog većeg razloga. Fantastičan je osjećaj igrati pred punim Poljudom. Sad u doba korone svima nama to fali, pun Poljud, Torcida, svi navijači. Nadamo se njihovom brzom povratku pošto nam to puno znači jer su oni doista 12. igrač Hajduka, odgovorio je na pitanje koliko im znači podrška svih navijača Stefan Simić.

Ljubav navijača za svoj klub se pokazuje iz dana u dan, a najbolje je utjelovljuju Luka i njegovi prijatelji te njihova imena zauvijek uz Hajduk.

– To mi je najbolja ideja i najbolja odluka da će moje ime i prezime pisati ovdje na Poljudu, zaključio je Luka porukom koliko mu znači ime u parku Za sva vrimena.