Ćakula članova udruge Naš Hajduk s vodstvom kluba u nedjelju 14. srpnja

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Udruga Naš Hajduk u nedjelju, 14. srpnja 2019. godine s početkom u 18:00 u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32, organizira Ćakulu s članovima.

U odnosu na prethodne Ćakule ova će biti nešto drugačijeg formata. U prvom dijelu Ćakule na pitanja članova će odgovarati predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Saša Bjelanović i voditeljica marketinga Julija Hrstić dok će u drugom dijelu Ćakule članovima biti dostupni svih sedam članova Nadzornog odbora Kluba.

Prijave za Ćakulu će se zaprimati do nedjelje 14. srpnja 2019. godine u 12.00 ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi članovi udruge trebaju navesti ime, prezime i broj članske iskaznice. Na Ćakuli mogu sudjelovati samo oni koji su uplatili članstvo za 2019. godinu.

Članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do petka 12. srpnja 2019. godine do 12:00 poslati svoja pitanja s naslovom “Pitanja za Ćakulu” na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na sastanku s vodstvom kluba. Jedan član putem maila može postaviti najviše dva pitanja.