Ćakula članova udruge Naš Hajduk s vodstvom kluba u petak 2. veljače

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Udruga Naš Hajduk u petak 2. veljače 2018. godine s početkom u 20:15 sati u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32, organizira Ćakulu s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk Split, predsjednikom Uprave Ivanom Kosom te savjetnikom predsjednika Uprave Draženom Nimčevićem.

Prijave za Ćakulu će se zaprimati do petka 2. veljače  2018. godine u 12.00 sati ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi članovi udruge trebaju navesti ime, prezime i broj članske iskaznice. Na Ćakuli mogu sudjelovati samo oni koji su uplatili članstvo za 2018. godinu.

Članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do srijede 31. siječnja 2018. godine do 12:00 sati poslati svoja pitanja na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na sastanku s vodstvom kluba.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!