ĆAKULA SA ČLANOVIMA U PETAK 16. RUJNA U 20:30 SATI

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Poštovani članovi Hajduka,

Udruga Naš Hajduk poziva vas na Ćakulu s predsjednikom uprave Ivanom Kosom, sportskim direktorom Mariom Brancom, trenerom prve momčadi Marijanom Pušnikom te suvoditeljem Hajdukove nogometne akademije Krešimirom Gojunom koja će se održati u petak 16. rujna 2016. godine u 20:30 sati u velikoj predavaonici Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 32.

Prijave će se zaprimati do petka 16. rujna 2016. godine u 12.00 sati ili do popunjenja kapaciteta dvorane na mail adresu cakula@nashajduk.hr, a u prijavi trebate navesti vaše ime, prezime i broj članske iskaznice. Vrijede samo članske iskaznice za 2016. godinu.

Svi članovi koji neće moći prisustvovati Ćakuli slobodni su do srijede, 14. rujna 2016. godine do 20.00 sati poslati svoja pitanja na mail cakula@nashajduk.hr te će ista biti postavljena na Ćakuli. Veselimo se vašem dolasku.
Hajduk živi vječno!

Naš Hajduk

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!