Cijela familija Radić i DPH Mostar priključili se projektu otkupa dionica Za sva vrimena!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Često se članove Hajduka naziva hajdučkom obitelji, a puno je primjera kada i cijela obitelj živi za bilu boju. Jedna od takvih je i obitelj Radić iz Baške Vode.

Naime, osim što su svi članovi preko Društva prijatelja Hajduka Baška Voda, otac Frane u Odjelu za članstvo je otvorio i mjesečne naloge za sebe, suprugu Andreu, te djecu Rina, Nardu i Nicole, pa će se i njihova imena naći u tematskom parku, uz voljeni klub za sva vrimena.

Za početak su svi odabrali iznos od 27 kuna, a kako vrijeme i prilike budu dopuštale, iznose će mijenjati. Nadaju se kako će njihov primjer slijediti i druge obitelji koje žive Hajduk jer je, kažu, ovo najbolji način za iskazati svoj navijački stav.

Frane Radić

A navijački stav pokazao je i DPH Mostar. Jedan od najbrojnijih inozemnih DPH-ova donirao je 7.500 kuna kako bi osigurali svoje ime u tematskom parku. Pridružili su se time sve većem krugu DPH-ova koji su se priključili projektu “Za sva vrimena” i koji već sada imaju svoja mjesta u tematskom parku. DPH Mostar u svojoj bazi okuplja članove iz cijele Hercegovine i dijelova Bosne, a na današnji dan broje 1.185 članova.

DPH Mostar je prepoznao ideju Hajduka u vlasništvu nas navijača i ovo je naš mali doprinos toj ideji. Pozivamo sve navijače iz Hercegovine da nas kontaktiraju i za simboličnih 100 kn postanu članovi Hajduka. Zahvalili bi se i svim članovima koji su sudjelovali u prikupljanju novaca za tematski park i otkup dionica – poručili su iz vodstva DPH Mostar.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!