Cijela familija Radić i DPH Mostar priključili se projektu otkupa dionica Za sva vrimena!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Često se članove Hajduka naziva hajdučkom obitelji, a puno je primjera kada i cijela obitelj živi za bilu boju. Jedna od takvih je i obitelj Radić iz Baške Vode.

Naime, osim što su svi članovi preko Društva prijatelja Hajduka Baška Voda, otac Frane u Odjelu za članstvo je otvorio i mjesečne naloge za sebe, suprugu Andreu, te djecu Rina, Nardu i Nicole, pa će se i njihova imena naći u tematskom parku, uz voljeni klub za sva vrimena.

Za početak su svi odabrali iznos od 27 kuna, a kako vrijeme i prilike budu dopuštale, iznose će mijenjati. Nadaju se kako će njihov primjer slijediti i druge obitelji koje žive Hajduk jer je, kažu, ovo najbolji način za iskazati svoj navijački stav.

Frane Radić

A navijački stav pokazao je i DPH Mostar. Jedan od najbrojnijih inozemnih DPH-ova donirao je 7.500 kuna kako bi osigurali svoje ime u tematskom parku. Pridružili su se time sve većem krugu DPH-ova koji su se priključili projektu “Za sva vrimena” i koji već sada imaju svoja mjesta u tematskom parku. DPH Mostar u svojoj bazi okuplja članove iz cijele Hercegovine i dijelova Bosne, a na današnji dan broje 1.185 članova.

DPH Mostar je prepoznao ideju Hajduka u vlasništvu nas navijača i ovo je naš mali doprinos toj ideji. Pozivamo sve navijače iz Hercegovine da nas kontaktiraju i za simboličnih 100 kn postanu članovi Hajduka. Zahvalili bi se i svim članovima koji su sudjelovali u prikupljanju novaca za tematski park i otkup dionica – poručili su iz vodstva DPH Mostar.

Kako se uključiti u projekt „Za sva vrimena!“?

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.