Derbi koji pretvara snove u stvarnost!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Simbol Vukovara, djevojčica u plavom kaputiću, ujedno je i vatrena navijačica Bijelih. Gošća kluba na derbiju s Dinamom bilo je Željka Jurić Mitrović koja je dolaskom na utakmicu Hajduka ostvarila veliku želju, a pobjeda u sjajnoj atmosferi je sve dodatno začinila.

Kao uvod u derbi Željku je u navijačkom Parku dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

Ista takva pločica ostat će zauvijek dio parka Za sva vrimena i sa slova K Parka dočekivati sve nove generacije navijača koji će među elementima tražiti poznata imena koja su svoju povezanost s Hajdukom zabilježili imenom tik do Bajde i Frane u parku svih navijača Hajduka.

–             Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom, otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.

 Uz samo mjesto u Parku Željka se osvrnula na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

–             Jako sam ponosna, prije svega bi se zahvalila Hajduku na pozivu. Danas na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga, emotivno je istaknula Željka.

Dodatnu emociju svakako će izazvao je i huk punog stadiona na derbiju s Dinamom.

–             Moram priznati da noćas baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici!, rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice svi snovi postati stvarnost.