Derbi koji pretvara snove u stvarnost!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Simbol Vukovara, djevojčica u plavom kaputiću, ujedno je i vatrena navijačica Bijelih. Gošća kluba na derbiju s Dinamom bilo je Željka Jurić Mitrović koja je dolaskom na utakmicu Hajduka ostvarila veliku želju, a pobjeda u sjajnoj atmosferi je sve dodatno začinila.

Kao uvod u derbi Željku je u navijačkom Parku dočekala delegacija kluba i Našeg Hajduka koja joj je uručila znakove pažnje te pločicu s imenom za sudjelovanje u projektu otkupa dionica kluba.

Ista takva pločica ostat će zauvijek dio parka Za sva vrimena i sa slova K Parka dočekivati sve nove generacije navijača koji će među elementima tražiti poznata imena koja su svoju povezanost s Hajdukom zabilježili imenom tik do Bajde i Frane u parku svih navijača Hajduka.

–             Sestra mi se zove Katarina pa bi htjela da i moje ime bude na slovu K te tako bude povezano i s njom, otkrila je Željka tajnu odabira slova K za mjesto gdje će zauvijek ostati njeno ime.

 Uz samo mjesto u Parku Željka se osvrnula na ljubav i značaj koji za nju Hajduk ima.

–             Jako sam ponosna, prije svega bi se zahvalila Hajduku na pozivu. Danas na derbiju ću osjećati Hrvatsku, ljubav i Boga, emotivno je istaknula Željka.

Dodatnu emociju svakako će izazvao je i huk punog stadiona na derbiju s Dinamom.

–             Moram priznati da noćas baš nisam ni spavala, a i ono malo što sam spavala sanjala sam Poljud i tu ushićenost, kao malo dijete. Baš se veselim utakmici!, rekla je Željka pred utakmicu ni ne znajući da će nakon utakmice svi snovi postati stvarnost.