Di baš sada, di baš odi!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Di baš sada, di baš odi! Kada bismo u jednoj rečenici morali prepričati ovu navijačku priču to bi zasigurno bila ta rečenica. Svi volimo poklone, a kada su to još oni od voljene osobe i kada stignu toliko iznenada da ostanete u šoku nema bolje stvari.

Iznenađenje koje je Dina Lokin priredila svom zaručniku Darku Rodiću pripremano je više od mjesec dana. Znajući kolika je Darkova ljubav prema Hajduku Dina se odlučila prirediti mu iznenađenje za koje on nikako ne smije saznati. S obzirom da žive u Zadru trebalo je osmisliti način kako Darka dovesti u Split na točno određeni dan, u točno određeni sat.

–      Išli smo na putovanje obalom i sve je bilo isplanirano da na povratku s putovanja stanemo u Split. Sve dok nisam pogledala i vidjela kako u cijelom Splitu praktički nema smještaja zbog čega smo se morali vratiti u Zadar, prepričava kako se planirao dolazak u Split Dina.

Dina se našla pred zadatkom kako tek dan nakon završetka putovanja Darka opet odvesti u Split, a da ništa ne posumnja.

–      Odlučila sam izmisliti da se održava Gastro show u Splitu i Darko mi je povjerovao sve dok nije išao googlati neke detalje oko događanja i vidio da nema ništa. Ipak, uspjela sam se snaći i sada je samo trebalo izdržati jutro na Poljudu da ne sazna prije nego li se prozove njegovo ime, prisjeća se Dina.

Sutradan su stigli na Poljud pričekati dijelove za motor koji nisu postojali, a paralelno se odvijala svečanost dodjele zahvala donatorima u parku Za sva vrimena.

Nakon gotovo sat vremena svečanosti iznenada je prozvano Darkovo ime, a on u prvi mah to nije ni shvatio, ali ipak se ubrzo zajedno s Dinom našao na bini.

–      Prije nekoliko dana sam i zaprosio Dinu, a ona mi je na to uzvratila na najbolji mogući način. U niti jednom trenu nisam posumnjao da mi je uplatila ime u Parku. Jednom riječju to mi znači sve, rekao je potpuno iznenađeni Darko.

Kada su se slegli dojmovi Darko je prepričao što mu je prolazilo kroz glavu dok je isčekivao nepostojeći dogovor.

–      Došli smo ovdje čekati neke dijelove za motor, pojma nisam imao. Stvarno sam mislio da čekam neku budalu koja mi kasni i koja neće nikad doći s tim nekim dijelovima. Di baš sada, di baš odi i na kraju prozovu moje ime. Stvarno jedno veliko iznenađenje, ispričao je iza svečanosti Darko.

Ako želite iznenaditi nekoga od svojih voljenih imenom u Parku to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.