DPH Berlin osigurao mjesto u tematskom parku

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Društvima prijatelja Hajduka čije će ime krasiti budući tematski park na Poljudu priključio se i DPH Berlin čiji su predstavnici uoči prijateljske utakmice Hajduka i Gornika posjetili Odjel za članstvo te su u sklopu projekta „Za sva vrimena“ donirali 7.500 kuna.

Prijatelji Hajduka iz Berlina su udrugu osnovali prije više od dvije i pol godine, a trenutno broje 164 člana. Osim po promicanju hajdučkih vrijednosti i organizaciji Bile noći te sudjelovanju na summitu DPH dijaspore uključeni su i u dobrotvorne akcije među kojima se ističe obnova Vukovarskog vodotornja.

– “Već od samog početka projekta otkupa dionica aktivno sudjelujemo u skupljanju sredstava. U prvoj fazi je desetak naših članova doniralo za ime na dresu, drugoj fazi se također priključio solidan broj članova koji može i mora bit veći. Mi kao Društvo smo, naravno, postavili kao cilj osigurati naše ime u tematskom parku, što smo na kraju i uspjeli. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve naše članove i navijače koji još nisu dio priče da se čim prije uključe s određenim mjesečnim ili godišnjim iznosom donacije. Hajduk je sastavni dio identiteta svakog navijača i svaki član mora osjećati potrebu i želju da Hajduk ostane u vlasništvu onih koji ga najviše vole i cijene: nas navijača “– rekla je Josipa Žuljević, dopredsjednica DPH Berlin.

Navijači se u projekt mogu uključiti s manjim mjesečnim donacijama (od 27 do 150 kn) ili godišnjim donacijama (od 324 do 1800 kn) i to dolaskom u Odjel za članstvo na Poljud (08-20h) ili putem web stranice www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!