DPH Osijek: Imena u parku Za sva vrimena u spomen na prijatelje s tribine

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Fantastičan posao koji već godinama radi Društvo prijatelja Hajduka iz Osijeka sa svojim aukcijama nije prošao nezamijećeno u hajdučkom puku. Dapače…

– U početku smo krenuli vođeni mišlju kako idemo prikupiti novac za pločicu s imenom našeg Društva prijatelja Hajduka, ali s evo, s vremenom se to pretvorilo u nešto puno snažnije i ozbiljnije, s ponosom prepričavaju glavni operativci DPH-a Osijek.

Osječani se ovih dana pripremaju za nadolazeću, jubilarnu 1000. aukciju za koju kažu da će biti spektakularna, ali ne žele ništa više reći od toga.

– Neka to ostane iznenađenje koje će se, ne sumnjamo, svidjeti svima, kažu hajdučke Lege.
U međuvremenu, odlučili su u park Za sva vrimena upisati trojicu preminulih navijača Hajduka koji već neko vrijeme nisu s nama, ali u srcima svojih osječkih prijatelja i dalje žive, baš kao i Mislav Bubalo, navijač čije se ime već nalazi u Parku, također zahvaljujući Društvu prijatelja Hajduka Osijek i Torcidi Osijek.

– Ivica Braović, Dario Piližota i Miro Glibota kolege su koje su zadužile, kako DPH Osijek tako i Torcidu Osijek pa smo odlučili da njihovo ime trajno bude uz Hajduk, zaslužili su to. Ivica je bio pravi old school navijač, pratio je Hajduk svugdje po Hrvatskoj, čak i nekoliko godina po bivšoj državi. Dario je redovno stajao na raspolaganju za sve što je bilo potrebno dok je Miro bio malo stariji, ali uvijek je volio boraviti u društvu nas mlađih, to mu je pričinjavalo zadovoljstvo. Nikad mu nije bio problem potegnuti 600 -700 kilometara do Splita, a tu svoju ljubav prenio je i na kćeri i unučad, pojasnili su Osječani.

Ime u Park je do sada upisalo više od 1100 navijača, a još gotovo tisuću ga je rezerviralo na Poljudu zauvijek. Ako i ti želiš postati donator I upisati svoje ime na Poljud zauvijek to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/park/.