DPH Osijek: Imena u parku Za sva vrimena u spomen na prijatelje s tribine

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Fantastičan posao koji već godinama radi Društvo prijatelja Hajduka iz Osijeka sa svojim aukcijama nije prošao nezamijećeno u hajdučkom puku. Dapače…

– U početku smo krenuli vođeni mišlju kako idemo prikupiti novac za pločicu s imenom našeg Društva prijatelja Hajduka, ali s evo, s vremenom se to pretvorilo u nešto puno snažnije i ozbiljnije, s ponosom prepričavaju glavni operativci DPH-a Osijek.

Osječani se ovih dana pripremaju za nadolazeću, jubilarnu 1000. aukciju za koju kažu da će biti spektakularna, ali ne žele ništa više reći od toga.

– Neka to ostane iznenađenje koje će se, ne sumnjamo, svidjeti svima, kažu hajdučke Lege.
U međuvremenu, odlučili su u park Za sva vrimena upisati trojicu preminulih navijača Hajduka koji već neko vrijeme nisu s nama, ali u srcima svojih osječkih prijatelja i dalje žive, baš kao i Mislav Bubalo, navijač čije se ime već nalazi u Parku, također zahvaljujući Društvu prijatelja Hajduka Osijek i Torcidi Osijek.

– Ivica Braović, Dario Piližota i Miro Glibota kolege su koje su zadužile, kako DPH Osijek tako i Torcidu Osijek pa smo odlučili da njihovo ime trajno bude uz Hajduk, zaslužili su to. Ivica je bio pravi old school navijač, pratio je Hajduk svugdje po Hrvatskoj, čak i nekoliko godina po bivšoj državi. Dario je redovno stajao na raspolaganju za sve što je bilo potrebno dok je Miro bio malo stariji, ali uvijek je volio boraviti u društvu nas mlađih, to mu je pričinjavalo zadovoljstvo. Nikad mu nije bio problem potegnuti 600 -700 kilometara do Splita, a tu svoju ljubav prenio je i na kćeri i unučad, pojasnili su Osječani.

Ime u Park je do sada upisalo više od 1100 navijača, a još gotovo tisuću ga je rezerviralo na Poljudu zauvijek. Ako i ti želiš postati donator I upisati svoje ime na Poljud zauvijek to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/park/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!