Emocija koja se teško može prepričati

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Unatoč teškom razdoblju za sve navijače Hajduka, u njihovu odanost i povezanost s voljenim klubom, bez obzira o kojoj se generaciji pristaša radilo, ne treba sumnjati.

Jedan od primjera potpisuje Silvia Vulić koja je zajedno sa svojom obitelji Zdenku Matošiću poklonila ime pokraj voljenog Kluba kao trajni spomen na njegovu ljubav prema Hajduku.

“Svatko od nas bi trebao imati jednog barba Zdenu”, riječi su to kojima nas Silvija uvodi u priču s glavnim akterom.

Njena obitelj (mama, tata, brat) i barba Zdene i njegova supruga prijatelji su od rođenja. Štoviše, oni su joj i kumovi, a odnos im je pun poštovanja, slijedom čega ona poručuje da bi “svatko trebao u svom životu imati jednog barba Zdenu”.

Barba Zdene, s kojim je povezana cijeli život iako nisu ni u kakvoj rodbinskoj vezi, nedavno je oduševio sve prisutne na svečanoj dodjeli pločica Za sva vrimena riječima:

– “Rekao sam svojima, kad me više ne bude, da me mogu pronaći na dva mjesta. Ovdje na Poljudu i tamo gdje svi završimo.”

Pobrao je tada pljesak svih nazočnih, a sad smo dobili i video trenutka u kojem je saznao kakvo lijepo iznenađenje su mu priredili rodbina i prijatelji.

Kad je shvatio da o čemu se radi, barba Zdene se uhvatio za glavu, emocije su bile jače od njega.

– “U čestitci smo mu napisali ‘znači nan on puno više nego ča u foje piše’. Njemu je Hajduk skoro sve u životu i zato nismo imali nikakve dileme oko poklona”, poručila je Silvia.