Hajdučko iznenađenje za cijeli život: Obitelj Jurišić na okupu u parku Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Navijači Hajduka u 2023. godini, osim na članskom, uspješno jure i na donatorskom polju.

U vrijeme dok se brojčanik članova, a skupa s njim i euri koji se slijevaju na račun Hajduka, nezaustavljivo okreću, mnogi žele dati vlastiti vječni pečat voljenom klubu u obliku mjesta u parku Za sva vrimena.

Kroz donacije za otkup dionica navijači su u 2022. godini prikupili oko šest milijuna kuna (oko 800 tisuća eura) i sav taj novac uplaćuje se na račun Hajduka, sukladno potpisanom ugovoru između Našeg Hajduka i tvrtke Tommy od koje su navijači kupili 24,53% dionica Hajduka, a u međuvremenu stigli i na više od 30% vlasništva u svom klubu.

Svoj doprinos ideji i težnji da Hajduk za sva vrimena ostane klub svojih navijača dao je i Goran Jurišić koji je iznenadio svoja dva sina upisavši ih u Park podno zapadne tribine Poljuda.

Kao Zagrepčanin, Goran otkriva kako je uopće nastala ova neraskidiva povezanost s Hajdukom.

– I pape i dida bili su Torcida! Navijam za Hajduk otkad znam za sebe i tome je sigurno pridonijelo to što se djedu nije smjelo doći čestitati Božić bez kalendara Hajduka, prisjetio se Goran.

Uz ovu, Goran se prisjetio još ponekih anegdota iz djetinjstva.

– Prva utakmica koje se jako dobro sjećam je bila protiv Sparte u četvrtfinalu Kupa Uefa 1984., najdraža uspomena zasad mi je četvrtfinale Lige prvaka s Ajaxom 1995., ali siguran sam da ona najdraža tek slijedi, to će biti sljedeća titula, nastavio je Goran s hajdučkim željama.

Goran je svoje sinove iznenadio s poklonom. Naime, nije im rekao da ih je upisao u Park.

– Obitelj je sve. Kada tome dodate i Hajduk, onda ostaje uspomena za cijeli život i za poslije nas, za moje unuke…, zaključio je Goran.

Obojica sinova bila su iznenađena i oduševljena poklonom.

Nikola, kojem je to bio i poklon za rođendan, stigao je iz inozemstva.

– Došao sam s fakulteta iz Nizozemske na tetkino vjenčanje i nisam ovo očekivao. Osjećaj je fenomenalan, ipak postoji samo jedan klub za koji se živi”, ustvrdio je Nikola.

Iako mu nije rođendan, ni brat Josip nije ostao bez imena u Parku.

– Nisam znao ništa. Bratu je bio rođendan pa i nije bilo iznenađenje što nas je otac vodio na Poljud. Mislio sam da će otac njemu kupiti dres, a da ću se ja malo ogrebati u fan shopu. Međutim, ovome se nisam nadao. Hvala roditeljima, prisnažio je Josip.

Park Za sva vrimena broji već sada više od 3000 onih koji su rezervirali svoja mjesta u njemu, a navijači su do sada donacijama prikupili oko 3 milijuna eura. Ako i ti želiš osigurati svoje mjesto to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.