HAJDUK I GOTOVO Hajduk od članarina zaradio pola milijuna eura u dva tjedna!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Broj članova Hajduka u prvih 10 dana nove godine nikad je veći, a značajno se povećao i iznos koji je na račun Hajduka uplaćen od članarina. U dva tjedna navijači su na račun Hajduka uplatili pola milijuna eura i tako još jednom pokazali svoju ljubav i podršku.

– Cilj od 112 tisuća članova koji je postavljen prvog dana nove godine izrazito je visok i smješta nas u sam vrh Europe i svijeta po broju članova. Vjerujemo kako Hajduk u sinergiji s navijačima pomiče granice te da zajednički taj cilj možemo ostvariti. Zahvaljujemo svima koji su se već učlanili i pozivamo ostale da to učine jer tako na najbolji način pokazuju da su dio prgave familije, kazala je Marinka Akrap, članica Uprave Hajduka.

Brzina učlanjivanja ove godine nadmašuje sve rekorde, a dnevno se u Hajduk učlani više od 2000 navijača. U prvih desetak dana nove godine održano je više od 30 akcija na terenu, a do rođendana će se ta brojka popeti do simboličnih 112 akcija učlanjivanja, u Europi i svijetu.

– Hvala svim društvima prijatelja Hajduka i kvartovskim ekipama koje svakodnevno rade na učlanjivanju i djelima pokazuju da su uz Hajduk i gotovo. Hvala i svim članovima koji su produžili članstvo ili po prvi put postali članovi prgave familije, a nadamo se da ćemo i ove godine svjedočiti novoj rekordnoj brojki članova Hajduka, zahvalio se voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić.

Svi navijači u nekoliko klikova na https://hajduk.hr/klub/clanstvo mogu postati članovi i pokazati svoju pripadnost Hajduku.