Hajduk izgubio velikog navijača, ali njegovo ime u Parku ostaje zauvijek

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Uobičajenu jesensku svakodnevicu među članovima Društva prijatelja Hajduka Dugo Selo potresla je u listopadu prošle godine šokantna vijest o smrti njihova predsjednika.

Dražen Perko preminuo je u 46. godini života ostavivši u nevjerici sve koji su ga poznavali u ovom gradiću istočno od Zagreba, a takvih je jako puno.

Svi koji su Dražena poznavali posvjedočit će o njegovoj fanatičnoj ljubavi prema Hajduku. Nema tog stadiona u Hrvatskoj kojeg nije obišao sa svojom suprugom i kćerkom, izražavajući podršku voljenom klubu.

– Od Pule i Osijeka do dragog nam Splita… Bio je istinski navijač Hajduka. Teško nam je, ali osjećamo ponos i ljubav jer smo imali Dražena u našim životima, kazala je Draženova supruga Sandra.

Uzevši u obzir sve to, logičan je bio korak i odluka užeg rukovodstva DPH Dugo Selo da Dražena upišu u park Za sva vrimena na Poljudu. Dok je bio živ, kad god je mogao bio je uz Hajduk, a bit će i sad, u vječnosti.

Draženovi prijatelji došli su na ideju da početkom ove godine organiziraju tombolu s atraktivnim nagradama s ciljem prikupljanja sredstava za njegov upis u Park. Pokazalo se to kao pun pogodak, jer akcija je okončana vrlo brzo i uspješno, pri čemu su veliki doprinos dali i mnogi navijači Dinama iz Dugog Sela, što također puno govori o tome kakav je Dražen bio kao čovjek i koliko su poštovali njegovu strast prema Hajduku.

– Upoznali smo se kad se u našem gradu zakotrljala priča o osnivanju Društva prijatelja. Uvijek je bio prvi za pomoći u svemu što je bilo vezano za Hajduk ili Društvo prijatelja Hajduka Dugo Selo. Bio je navijač koji je odlazio i na utakmice mlađih kategorija, pratio je klub na svakom koraku i svi su se pitali otkud tolika ljubav s obzirom da nije ni porijeklom ni na koji drugi način vezan za Dalmaciju, otkrio je Draženov prijatelj iz DPH Dugo Selo, Saša Malbašić.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!