Hajduk izgubio velikog navijača, ali njegovo ime u Parku ostaje zauvijek

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Uobičajenu jesensku svakodnevicu među članovima Društva prijatelja Hajduka Dugo Selo potresla je u listopadu prošle godine šokantna vijest o smrti njihova predsjednika.

Dražen Perko preminuo je u 46. godini života ostavivši u nevjerici sve koji su ga poznavali u ovom gradiću istočno od Zagreba, a takvih je jako puno.

Svi koji su Dražena poznavali posvjedočit će o njegovoj fanatičnoj ljubavi prema Hajduku. Nema tog stadiona u Hrvatskoj kojeg nije obišao sa svojom suprugom i kćerkom, izražavajući podršku voljenom klubu.

– Od Pule i Osijeka do dragog nam Splita… Bio je istinski navijač Hajduka. Teško nam je, ali osjećamo ponos i ljubav jer smo imali Dražena u našim životima, kazala je Draženova supruga Sandra.

Uzevši u obzir sve to, logičan je bio korak i odluka užeg rukovodstva DPH Dugo Selo da Dražena upišu u park Za sva vrimena na Poljudu. Dok je bio živ, kad god je mogao bio je uz Hajduk, a bit će i sad, u vječnosti.

Draženovi prijatelji došli su na ideju da početkom ove godine organiziraju tombolu s atraktivnim nagradama s ciljem prikupljanja sredstava za njegov upis u Park. Pokazalo se to kao pun pogodak, jer akcija je okončana vrlo brzo i uspješno, pri čemu su veliki doprinos dali i mnogi navijači Dinama iz Dugog Sela, što također puno govori o tome kakav je Dražen bio kao čovjek i koliko su poštovali njegovu strast prema Hajduku.

– Upoznali smo se kad se u našem gradu zakotrljala priča o osnivanju Društva prijatelja. Uvijek je bio prvi za pomoći u svemu što je bilo vezano za Hajduk ili Društvo prijatelja Hajduka Dugo Selo. Bio je navijač koji je odlazio i na utakmice mlađih kategorija, pratio je klub na svakom koraku i svi su se pitali otkud tolika ljubav s obzirom da nije ni porijeklom ni na koji drugi način vezan za Dalmaciju, otkrio je Draženov prijatelj iz DPH Dugo Selo, Saša Malbašić.