Hajduk TOP 5 – Kako do karte i ostalih proizvoda?

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Svaka osoba koja navija za Hajduk ima popis stvari koje želi imati i koje kao navijač treba imati. Saznajte kojih je to top 5 hajdučkih proizvoda i kako doći do njih. Postani pravi hajdukovac u svega pet koraka. Procjeni što je za tebe vrijednije: članstvo, karte za Hajduk, pretplata, ime u Parku ili proizvodi iz Fanshopa.

1. ČlanstvoOsnova pripadnosti Hajduku

Hajduk je klub svojih članova. To je bio od osnutka do danas. Svakom hajdukovom navijaču bi trebala biti obveza ali i čast obnoviti svoje članstvo. Ove godine ih je gotovo 90 000 pokazalo svoju pripadnost na taj način.

Osim osjećaja pripadnosti klubu članstvo u Hajduku nosi i brojne pogodnosti. Najatraktivnija  je sigurno ona koja omogućava članovima da kupe karte za utakmicu Hajduka u Splitu. Uz to tu je i članski popust u Fan shopu te popust pri kupnji pretplate.

Dio velike Hajdukove obitelji možete postati OVDJE .

Članstvo - Hajduk karte
Pripadam Hajduku

2. Hajduk Karte – doživljaj punog Poljuda

Utakmica je najvažniji dan u tjednu za svakog hajdukovca. Najbolji doživljaji koji se uvijek pamte se dogode na Poljudu. Baš zato je karta najvrjedniji hajdučki papirić.

Bez članstva u Hajduku gotovo je nemoguće stići do nje i možeš je kupiti samo na dan utakmice. Ako ste član nemate brige, jednostavno zatražite kod OVDJE i kupite kartu.

Hajduk karte - pun Poljud
Hajduk karte – ispunjen stadion članovima

3. Pretplata – vjernost Hajduku kroz cijelu sezonu

Ove godine se već više od 10 000 navijača odlučilo kupiti pretplatu za utakmice Hajduka. Svi oni su osigurali ulaz na sve utakmice na Poljudu i ne trebaju kupovati karte. Tako su si uštedili i vrijeme i novac jer im članski popust osigurava dodatnih 12 posto popusta.

Pretplatu možete kupiti u Odjelu za članstvo ili online.

Hajduk karte - pretplate
Pretplatničke karte Hajduk

4. Ime u parku Za sva vrimena – Karta za vječnost uz Hajduk

Uz sve hajdučke vrijednosti i proizvode ime koje ostaje vječno na Poljudu za mnoge je kruna navijanja za Hajduk. Do sada su već tisuće navijača uzele svoje karte za vječnost uz Hajduk.

Svi oni koji krenu s mjesečnim donacijama od 150 kuna mjesečno imaju rezervirano mjesto na Poljudu u parku Za sva vrimena. Brojni i poklanjanju ime za rođendan, krštenje, svadbeni poklon i tako usrećuju svoje najmilije imenom na nekom od slova navijačkog Parka.

Ime u Parku - Hajduk karte
Karta za vječnost uz Hajduk

5. Fanshop proizvodi – pomoć klubu i hajdučki imidž

Službeni proizvodi Hajduka su jedan od najboljih načina kako pomoći klubu, a ujedno uvijek biti u hajdučkim bojama.

Bez obzira preferirate li velike natpise ili decentne detalje većina će pronaći za sebe nešto u fanshopovima koji se nalaze na Poljudu, u centru Joker te u Makarskoj.

Svi oni kojima niti jedan od njih nije na njihovom dijelu zemljopisne karte Hajduk je omogućio kupovinu online putem webshopa.

Fan shop – Poljud

Zaključak ili kako biti kompletni hajdukovac

Hajduk svakom navijaču nudi pregršt načina za pokazati da su tu za voljeni klub. Prije svega, tu je članstvo kao osnova i odlazak na utakmice uz pretplatu ili karte.

Svi oni koji žele u svakom trenutku biti dio Hajduka zasigurno će kupiti pregršt službenih proizvoda. Oni koji uz to žele i staviti krunu na navijanje za Hajduk i zauvijek imati ime na Poljudu to mogu jednostavno učiniti i ostati zapisani uz Hajduk za sva vrimena.

Najbolje je možda i ne birati nego si osigurati sve iz top 5 Hajduka.