Hit među navijačima: “Ubrzani postupak” daje sve ljepšu vizuru parku pokraj Poljuda

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Radovi u parku Za sva vrimena na Poljudu došli su do završne faze uređenja pristupnih staza i hortikulture, a samim time sve je bliže i svečano otvaranje parka. Mnogi su stoga požurili s uplatama donacija kako bi se njihovo ime našlo u parku među prvima, a od kada je u prosincu omogućen “ubrzani postupak” tj. kartično plaćanje na rate, dosta se navijača odlučilo iskoristiti tu pogodnost. O čemu se radi? Ukratko, ime u parku dobijate odmah, a iznos donacije (cjelokupni ili ostatak iznosa do 7500 kuna) plaćate na rate.

–      Do sada je tu mogućnost iskoristilo 80 donatora koji su uplatili ili cijeli iznos ili su onaj dio koji im je preostao platili karticom. Novost je da se osim u Odjelu za članstvo plaćanje na rate od sada može obaviti i putem interneta, otkrio je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Dodao je i kako je zbog interesa, ali i blagdana, rok za one koji tako žele osigurati ime već na otvaranju parka produžen do 17.01.

–      Do sada je skoro 350 imena upisano, a vjerujemo da će do kraja tjedna biti i još onih koji će iskoristiti mogućnost da donaciju uplate nekom od kartica. Naravno, ova će mogućnost ostati otvorena i svima onima koji se u budućnosti odluče za obročno plaćanje karticom, pojasnio je Mikulić.

Svi detalji i informacije mogu se pronaći na web stranici https://nashajduk.hr/mjesecne-donacije/. Za dodatne informacije javite se na WhatsApp/Viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Kako i kojim karticama možete donirati obročno provjerite na https://nashajduk.hr/tematski-park/provjerite-kako-i-kojim-karticama-mozete-donirati-obrocno/.