Hit među navijačima: “Ubrzani postupak” daje sve ljepšu vizuru parku pokraj Poljuda

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Radovi u parku Za sva vrimena na Poljudu došli su do završne faze uređenja pristupnih staza i hortikulture, a samim time sve je bliže i svečano otvaranje parka. Mnogi su stoga požurili s uplatama donacija kako bi se njihovo ime našlo u parku među prvima, a od kada je u prosincu omogućen “ubrzani postupak” tj. kartično plaćanje na rate, dosta se navijača odlučilo iskoristiti tu pogodnost. O čemu se radi? Ukratko, ime u parku dobijate odmah, a iznos donacije (cjelokupni ili ostatak iznosa do 7500 kuna) plaćate na rate.

–      Do sada je tu mogućnost iskoristilo 80 donatora koji su uplatili ili cijeli iznos ili su onaj dio koji im je preostao platili karticom. Novost je da se osim u Odjelu za članstvo plaćanje na rate od sada može obaviti i putem interneta, otkrio je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Dodao je i kako je zbog interesa, ali i blagdana, rok za one koji tako žele osigurati ime već na otvaranju parka produžen do 17.01.

–      Do sada je skoro 350 imena upisano, a vjerujemo da će do kraja tjedna biti i još onih koji će iskoristiti mogućnost da donaciju uplate nekom od kartica. Naravno, ova će mogućnost ostati otvorena i svima onima koji se u budućnosti odluče za obročno plaćanje karticom, pojasnio je Mikulić.

Svi detalji i informacije mogu se pronaći na web stranici https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/. Za dodatne informacije javite se na WhatsApp/Viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Kako i kojim karticama možete donirati obročno provjerite na http://www.nashajduk.hr/tematski-park/provjerite-kako-i-kojim-karticama-mozete-donirati-obrocno/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!