Humanitarna akcija Društava prijatelja Hajduka – 3,5 tone hrane i higijenskih potrepština prikupljene za Vukovar

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Akcija Društava prijatelja Hajduka s Makarske rivijere, točnije iz Brela, Baške Vode, Makarske, Tučepi i Podgore tijekom koje je organizirano prikupljanje hrane i higijenskih potrepština za vukovarsku socijalnu samoposlugu rezultirala je s 3,5 tone skupljenih namirnica, pelena, dječje hrane i drugih proizvoda koji će potrebitim Vukovarcima obogatiti blagdanske stolove i uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane.

Socijalna samoposluga u Vukovaru ima više od 600 korisnika, a police se nažalost brzo isprazne.

Ovom akcijom, koju organiziraju drugu godinu za redom, navijači su odlučili pomoći, ali i još jednom pokazati kako je Hajduk puno više od kluba.

Ponosni smo na sve koji su se odazvali našem pozivu i koji su svojom donacijom sudjelovali u ovoj akciji kojom smo htjeli pokazati da je Vukovar, grad heroj, za nas više od obljetnice 18. studenog i da smo uz njih uvijek. Zahvaljujemo se pojedincima, volonterima iz svih DPH-ova, tvrtkama na donacijama i pomoći s prijevozom te svim drugim organizacijama i udrugama koje su nam „dale ruke“, rekli su organizatori dodajući kako su se akciji pridružili i brojni sugrađani koji niti prate nogomet niti su članovi, ali su prepoznali vrijednost akcije i odazvali se dokazujući da je moto akcije ujedno i istina – Grad to smo mi!

Kao i prošle godine, DPH Tučepi su posjetili mališani iz njihovog dječjeg vrtića koji su zajedno sa svojim tetama pripremili prigodnu čestitku te prikupili donacije za vršnjake u Vukovaru.

Sva prikupljena pomoć danas je stigla u Vukovar gdje će sigurno mnogima olakšati svakodnevicu, a udruga Duga uručila je predstavnicima DPH-ova prigodne zahvalnice.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!