I na Krku hajdučka srca kucaju za sva vrimena: „Poseban događaj, poseban doživljaj!“

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Kako se izmjenjuju otoci prema sjeveru Jadrana, ljubav prema Hajduku se niti malo ne smanjuje. Od Novalje, Paga, Raba pa sve do Lošinja i Cresa. Za kraj se ističe Krk koji već nakon 4 mjeseca ove godine broji više od 400 članova.

Među brojnim članovima krije se navijačka priča obitelji Komadina koja je s 6 imena upisanih u navijački Park jedna od najbrojnijih u Parku.

Pločice sa svojim imenima preuzeli su na nedavno održanoj svečanosti u ispunjenom Parku te je tom prilikom val hajdučke sreće i zadovoljstva zapljusnuo Željka Komadinu.

–       Uh, poseban događaj, poseban doživljaj, rekao je Željko koji je aktivan u Društvu prijatelja Hajduka otok Krk.

Uz Željka su ime u Parku upisali i njegova djeca Toni, Josip, Teo i Mia, te brat Neven. Svi od reda, navijači su Hajduka od malena.

–       Praktički otkad znam za sebe, od malih nogu. Pokojni otac je bio navijač Hajduka i on nas je sve zarazio, prepričao je Željko.

Iako su na samom sjeveru Jadrana nastoje što češće stići do Poljuda.           

–       Na Krku ima stvarno puno navijača Hajduka. Što se nas tiče, ja, moja tri sina i brat Neven smo pretplatnici Hajduka. Ne dolazimo baš na svaku utakmicu, ali kad god možemo smo tu, zaključio je Željko.

U Parku su brojne obitelji koje su upisom svojih imena na jedno mjesto okupili generacije koje će na tom mjestu ostati vječno vezane uz Hajduk. Kako i ti možeš postati dio ove jedinstvene navijačke priče, saznaj na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.