Idealni spoj druženja i višeg cilja za ime Torcide Blatine u Parku

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Za svaki kvart u Splitu stvar privrženosti Hajduku i iskaz ljubavi postalo je i ime u parku Za sva vrimena. Od danas je tu i Torcida Blatine. Imenom u parku, među tisućama navijača, zauvijek “guraju” svoj kvart pred sama vrata Hajduka.

–         Kada je Hajduk u pitanju nikoga nije trebalo puno nagovarati. Odmah smo se skupili svi iz kvarta zajedničkim druženjem na utakmici Hajduk – Lokomotiva uz pobjedu i gradele prikupili cjelokupan iznos potreban za naše ime u povijesti Hajduka, ispričali su navijači s Blatina.    

U današnje vrijeme interneta i pandemije sve je teže okupiti puno ljudi na jednom mjestu, a ime u parku Za sva vrimena okupilo je gotovo cijelu istu postavu kao iz naslovne slike i utakmice s Dinamom prije 20 godina.

–         Ovo je za nas bio idealan spoj druženja i višeg cilja koji je uvijek Hajduk. Također, bila je i dobra  prilika za vidjeti neke koje dugo vremena nismo te da se generacije navijača zajednički druže, opisali su kako je teklo samo prikupljanje donacija. 

Snaga Hajduka je uvijek u tome što svaka generacija prenosi i dalje jednakim žarom tradiciju navijanja za klub i u 110 godina od osnivanja Hajduka nije niti malo oslabila.

–         Mladi u našem kvartu preuzimaju sve više toga, uskoro će se krenuti i s obnovom igrališta koji je uvijek središte svih događanja te organizacija nogometnih turnira i jako puno drugih stvari, zaključila je ekipa s Blatina s pogledom u budućnost.

Blatine su zauzele jedno od 744 preostala mjesta. Ako želiš što prije doći do svoje pozicije za vječnost uz Hajduk to možeš učiniti već s mjesečnom donacijom od 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.