Idealni spoj druženja i višeg cilja za ime Torcide Blatine u Parku

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Za svaki kvart u Splitu stvar privrženosti Hajduku i iskaz ljubavi postalo je i ime u parku Za sva vrimena. Od danas je tu i Torcida Blatine. Imenom u parku, među tisućama navijača, zauvijek “guraju” svoj kvart pred sama vrata Hajduka.

–         Kada je Hajduk u pitanju nikoga nije trebalo puno nagovarati. Odmah smo se skupili svi iz kvarta zajedničkim druženjem na utakmici Hajduk – Lokomotiva uz pobjedu i gradele prikupili cjelokupan iznos potreban za naše ime u povijesti Hajduka, ispričali su navijači s Blatina.    

U današnje vrijeme interneta i pandemije sve je teže okupiti puno ljudi na jednom mjestu, a ime u parku Za sva vrimena okupilo je gotovo cijelu istu postavu kao iz naslovne slike i utakmice s Dinamom prije 20 godina.

–         Ovo je za nas bio idealan spoj druženja i višeg cilja koji je uvijek Hajduk. Također, bila je i dobra  prilika za vidjeti neke koje dugo vremena nismo te da se generacije navijača zajednički druže, opisali su kako je teklo samo prikupljanje donacija. 

Snaga Hajduka je uvijek u tome što svaka generacija prenosi i dalje jednakim žarom tradiciju navijanja za klub i u 110 godina od osnivanja Hajduka nije niti malo oslabila.

–         Mladi u našem kvartu preuzimaju sve više toga, uskoro će se krenuti i s obnovom igrališta koji je uvijek središte svih događanja te organizacija nogometnih turnira i jako puno drugih stvari, zaključila je ekipa s Blatina s pogledom u budućnost.

Blatine su zauzele jedno od 744 preostala mjesta. Ako želiš što prije doći do svoje pozicije za vječnost uz Hajduk to možeš učiniti već s mjesečnom donacijom od 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.