Još deset sati za biranje novih nadzornika Hajduka!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Izborni dan za navijače Hajduka traje već deset sati jer su virtualna birališta otvorena u ponoć, a svi oni koji do sada nisu iskoristili svoje hajdučko pravo to mogu učiniti do 20 sati. S obzirom da se izbori održavaju elektronski, rezultati će biti poznati nedugo nakon prestanka mogućnosti glasovanja.

–           Elektronskim izborima smo omogućili svakom članu da u nekoliko klikova sa svog mobitela ili laptopa odabere one koji će nadzirati rad Uprave u naredne četiri godine. Za ove izbore prijavljeno je više glasača nego za one 2018. godine te se nadamo da ćemo postaviti i novi rekord po broju sudionika elektronskih izbora u Hrvatskoj, rekao je tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Podsjetimo, na izbore za Nadzorni odbor prijavilo se osam kandidata među kojima će članovi odabrati petoricu favorita koji će u naredne četiri godine činiti Nadzorni odbor Hajduka. Svi kandidati su se predstavili životopisima, putem video intervjua i razgovora koje su imali s medijima te su članovi na temelju toga mogli procijeniti tko je za njih idealan nadzornik.

U proteklih 10 sati svoje favorite izabralo je više od 30 posto prijavljenih birača za izbore.

–           Ostalo je još nešto manje od deset sati u kojima članovi mogu odabrati petoricu kandidata za budući saziv Nadzornog odbora. Pozivamo sve koji su se prijavili za glasovanje da izdvoje nekoliko minuta svog vremena i iskoriste svoje člansko pravo, pozvao je članove na glasovanje predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić. 

Svi koji su se registrirali do 6. srpnja, a nisu u mogućnosti glasovati elektronski, svoj glas mogu dati i u Odjelu za članstvo do 20 sati.