Još jedna podružnica u Parku: Torcida Novalja ostaje uz Hajduk za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nakon jedinstvene proslave 111. rođendana na Paškom mostu koja je obišla Hrvatsku i svijet Torcida iz Novalja još jednom je na najbolji način posvjedočila vječnoj ljubavi za Hajduk, imenom u parku Za sva vrimena u kojem su zauvijek upisane i brojne druge podružnice Torcide.

– Navijanje za Hajduk u Novalji je praktički obiteljsko blago koje se prenosi s koljena na koljeno. U mlađim danima kroz Torcidu pa kroz Društvo prijatelja Hajduka, a onda ljubav ostane zasađena do starih dana, pričaju nam iz novaljske Torcide.

Ime u Parku za Društvo prijatelja Hajduka već je upisano, a brojni navijači sudjeluju i osobno kako bi osigurali da Hajduka zauvijek ostane naš, navijački.

– Sudjelujemo na sve načine i uvijek smo tu za Hajduka, a ime Torcide Novalja je samo vrhunac i velika sreća za sve nas koji smo često odlazili na brojne utakmice u Split ili na gostovanja, ponosno ističu navijači iz Novalje.

Među više od 2500 navijača koji su rezervirali mjesto Torcida Novalja smjestila se na slovo A parka svih navijača Hajduka.

– Prije nekoliko mjeseci rezervirali smo mjesto u Parku. Najbitnije je da je ono tamo, a manje važno točno na kojem mjestu dok god je odmah uz Hajduk, zaključuju navijači.

Mjesta u Parku s prednje strane se ubrzano popunjavaju te ih je ostalo tek oko 200 za odabrati, ali uskoro će svi oni koji će postati donatori imati priliku rezervirati svoje mjesto i na novim pozicijama u Parku.

Do sada su navijači prikupili više od 19 milijuna kuna donacija kojima raspolaže Hajduka, a možeš im se pridružiti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.