Još jedna podružnica u Parku: Torcida Novalja ostaje uz Hajduk za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nakon jedinstvene proslave 111. rođendana na Paškom mostu koja je obišla Hrvatsku i svijet Torcida iz Novalja još jednom je na najbolji način posvjedočila vječnoj ljubavi za Hajduk, imenom u parku Za sva vrimena u kojem su zauvijek upisane i brojne druge podružnice Torcide.

– Navijanje za Hajduk u Novalji je praktički obiteljsko blago koje se prenosi s koljena na koljeno. U mlađim danima kroz Torcidu pa kroz Društvo prijatelja Hajduka, a onda ljubav ostane zasađena do starih dana, pričaju nam iz novaljske Torcide.

Ime u Parku za Društvo prijatelja Hajduka već je upisano, a brojni navijači sudjeluju i osobno kako bi osigurali da Hajduka zauvijek ostane naš, navijački.

– Sudjelujemo na sve načine i uvijek smo tu za Hajduka, a ime Torcide Novalja je samo vrhunac i velika sreća za sve nas koji smo često odlazili na brojne utakmice u Split ili na gostovanja, ponosno ističu navijači iz Novalje.

Među više od 2500 navijača koji su rezervirali mjesto Torcida Novalja smjestila se na slovo A parka svih navijača Hajduka.

– Prije nekoliko mjeseci rezervirali smo mjesto u Parku. Najbitnije je da je ono tamo, a manje važno točno na kojem mjestu dok god je odmah uz Hajduk, zaključuju navijači.

Mjesta u Parku s prednje strane se ubrzano popunjavaju te ih je ostalo tek oko 200 za odabrati, ali uskoro će svi oni koji će postati donatori imati priliku rezervirati svoje mjesto i na novim pozicijama u Parku.

Do sada su navijači prikupili više od 19 milijuna kuna donacija kojima raspolaže Hajduka, a možeš im se pridružiti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.