Kaštela, Lapad i Sinj – tri nove podružnice Torcide u tematskom parku

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Trogir, Zagreb, Slavonski Brod, White Boys, Dubrovnik, Barutana, Mertojak, Visoka, Torcidine podružnice koje se već nalaze upisane u tematskom parku na Poljudu dobile su društvo pa će tako zauvijek uz voljeni klub svoje mjesto naći ekipe iz Sinja, Kaštela i Lapada.

Uplatama od 7.500,00 kuna osigurali su svoje ime u parku za sva vrimena, a svima im je zajednička poruka ista  – pozvati sve svoje pripadnike, kao i ostale podružnice, da se priključe projektu otkupa „Za sva vrimena“ i što prije postanu dio velike navijačke priče.

Svoje mjesto u parku odavno ima i KN Torcida Split, a brojnim su aktivnostima do sada aktivno podržali projekt otkupa. Na sjevernoj tribini skupljeno je tako 18.500 kuna za upis trenerske legedne Stanka Poklepovića Špace u park, a Torcida ne zaboravlja ni druga imena, pa su u parku već upisani Pavao Grubišić Čabo, Žan Ojdanić i Ivan Blažević Blato.

–    Stalno naglašavamo važnost otkupa za nas kao navijače, a za Torcidu je to prioritet. U planu nam je još zajedničkih akcija i vjerujemo da će se uključiti i podružnice koje još nisu postale dio ove priče. Najvažnije je da svatko od nas pojedinačno shvati projekt „Za sva vrimena“ kao jedinstvenu priliku nas navijača da budemo vlasnici svoga kluba i da se uključi, kazali su u Torcidi.

Projektu otkupa dionica „Za sva vremena“ možete se priključiti u Odjelu za članstvo ili vrlo jednostavno preko web stranice www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!