Kaštela, Lapad i Sinj – tri nove podružnice Torcide u tematskom parku

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Trogir, Zagreb, Slavonski Brod, White Boys, Dubrovnik, Barutana, Mertojak, Visoka, Torcidine podružnice koje se već nalaze upisane u tematskom parku na Poljudu dobile su društvo pa će tako zauvijek uz voljeni klub svoje mjesto naći ekipe iz Sinja, Kaštela i Lapada.

Uplatama od 7.500,00 kuna osigurali su svoje ime u parku za sva vrimena, a svima im je zajednička poruka ista  – pozvati sve svoje pripadnike, kao i ostale podružnice, da se priključe projektu otkupa „Za sva vrimena“ i što prije postanu dio velike navijačke priče.

Svoje mjesto u parku odavno ima i KN Torcida Split, a brojnim su aktivnostima do sada aktivno podržali projekt otkupa. Na sjevernoj tribini skupljeno je tako 18.500 kuna za upis trenerske legedne Stanka Poklepovića Špace u park, a Torcida ne zaboravlja ni druga imena, pa su u parku već upisani Pavao Grubišić Čabo, Žan Ojdanić i Ivan Blažević Blato.

–    Stalno naglašavamo važnost otkupa za nas kao navijače, a za Torcidu je to prioritet. U planu nam je još zajedničkih akcija i vjerujemo da će se uključiti i podružnice koje još nisu postale dio ove priče. Najvažnije je da svatko od nas pojedinačno shvati projekt „Za sva vrimena“ kao jedinstvenu priliku nas navijača da budemo vlasnici svoga kluba i da se uključi, kazali su u Torcidi.

Projektu otkupa dionica „Za sva vremena“ možete se priključiti u Odjelu za članstvo ili vrlo jednostavno preko web stranice www.nashajduk.hr.