Konačno: Objavljen datum otvaranja parka Za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Utakmicu s kazahstanskim Tobolom koja se igra na Poljudu 22. srpnja, brojni navijači Hajduka čekaju s velikim nestrpljenjem, a osim sportskih uzbuđenja i povratka na tribine, pred navijačima je još jedan povod za proslavu.

Kako je i ranije najavljeno, kraj srpnja i okupljanje navijača na Poljudu idealni su uvjeti i za svečanost otvorenja parka Za sva vrimena.

– Naša želja od početka je bila da ovo bude događaj za sve navijače i da ga obilježimo na pravi način. Budući da zbog okolnosti uzrokovanih koronavirusom to nije bilo moguće. Odlučili smo pričekati pravi trenutak, a utakmica s Tobolom idealna je prilika da se navijači okupe i otvaranjem parka simbolično proslave povratak na tribine, kazao je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić.

Satnica odigravanja utakmice još nije službeno objavljena, ali pripreme za svečanost otvorenja su u punom jeku.

– Kada bude poznato vrijeme odigravanja utakmice objavit ćemo točnu satnicu svečanosti otvorenja, ali i dodjele pločica donatorima, kazao je Mikulić.

Osim gotovo 900 navijača koji su uplatom punog iznosa već dobili svoju pločicu u parku, na otvorenju će se naći i svi koji to učine do 10. srpnja. Stoga još nije kasno da svoje ime ili ime drage osobe upišete uz Hajduk za sva vremena.

Mjesec lipanj bio je rekordan po iznosu donacija, a prikupljeno je više od 550 tisuća kuna.

Kako se uključiti u projekt provjerite na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!