Ljubomir Kokeza – Hajduk mu je bio sve i za njega bi dao sve

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Utjelovljenje hajdučkog srca Ljubomir Kokeza je zahvaljujući brojnim navijačima pronašao svoje mjesto u parku Za sva vrimena. Uz Hajduk je bio cijelog života, a ovim potezom će i ostati za vječnost.

Ljubomir Kokeza rođen je 1920. godine u splitskom Varošu te je kao obrambeni igrač za Hajduk upisao 625 nastupa, a s Hajdukom je osvojio čak šest titula prvaka.

–         Krasila ga je jedna posebna silovitost, oštrina, borbenost i požrtvovnost. U svemu ga je gurala nevjerojatna ljubav koju je osjećao za Hajduk i Split. Hajduk je za njega bio jedina sportska ljubav, prisjetila se njegova kći Tanja, bivša državna prvakinja u tenisu, kojoj je otac bio sportski i životni uzor.

Svojim pristupom kroz dvadeset godina u bijelom dresu zauvijek će ostati uzor svim budućim generacijama kako se boriti za svoj klub. Njegovo ime zasigurno spada među najveće igrače Hajduka čija imena su smještena među tisućama navijača na nekom od slova navijačkog Parka na Poljudu.

–         Posebno mi je drago da je ova ideja potekla od navijača koji su prepoznali njegovu vrijednost u povijesti kluba. Ipak je on u suštini bio jedan od njih jer Hajduk mu je bio sve i za njega bi dao sve, zaključila je Tanja.

Donacijama u projektu Za sva vrimena za sada je prikupljeno više od 20 milijuna kuna. Tisuće navijača već imaju svoje ime u Parku, a i brojni drugi ubrzano dolaze. Svoje ime u park svih navijača Hajduka možete upisati na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!