Najbolja novogodišnja odluka: ime u Parku!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Još stignete upisati svoje ime u park Za sva vrimena na Poljudu, a što se više radovi bliže kraju nižu se i rekordi sto se tiče donacija.

U 2019. godini srušeni su brojni rekordi, a sama izgradnja našeg parka je pri kraju. Kao i cijela godina i njen završetak je rekordan. Naime, u prosincu je ostvaren najveći prihod u posljednje dvije i pol godine u iznosu od 463 804 kn.

– Budući da su slova u našem parku počela poprimati završni oblik i činiti natpis Hajduk sve je veći broj onih koji nam se javljaju kako bi sudjelovali u projektu preko mjesečnih donacija ili kartičnog plaćanja. Radovi na samim slovima su gotovi, a još je preostalo uređenje okoliša oko Parka i postavljanje rasvjete. Uskoro možete očekivati službeno otvaranje Parka koje će se dugo pamtiti, otkrio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

S obzirom na veliki interes za korištenje “ubrzanog postupka” plaćanja preko kartica, rok u kojem možete osigurati vaše ime na otvaranju Parka produžen je do 12.1. Ova opcija omogućuje da ime dobijete odmah, a platite ga na rate. Tako ćete biti među prvima u parku Za sva vrimena u kojem je za sad upisano 336 imena, dok u samom projektu sudjeluje preko 3500 ljudi koji su na putu da osiguraju ime u Parku.

– Svi oni koji su već uplatili cijeli iznos, ili uplaćuju minimalno 150 kuna mjesečno moći će za par dana birati i mjesto na kojem će njihovo ime biti za sva vrimena. Slova koja čine natpis Hajduk će s prednje strane ostati nedirnuta kao simbol Hajduka i zajedništva, a naša imena bit će mu potpora i čuvati leđa te se simbolički nalazili sa stražnje strane betonskih elemenata, naglasio je Mikulić.

Za dodatne informacije slobodno nam se javite na whatsapp/viber broj +385 99 666 4569 ili na email zasvavrimena@nashajduk.hr. Ako želite mjesečno donirati to možete učiniti na https://www.nashajduk.hr/mjesecne-donacije/, a donirati preko kartice trenutno možete u Odjelu za članstvo, a kroz par dana ta opcija će biti omogućena i putem web stranice.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!