Najljepši poklon ovog Božića: “Poludjelo” i mlado i staro!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Kraj ovog tjedna u glavama mnogih navijača Hajduka označen je kao deadline za rješavanje posebnog božićnog poklona.

Neki za sebe, a neki za bliske im osobe koje žive Hajduk – navijači su pohitali iskoristiti božićnu akciju i dovršiti ono što im je potrebno kako bi osigurali svoje mjesto u parku Za sva vrimena i prije Božića dobili pločicu s imenom i prezimenom.

Još dva dana su ostala za sve one koji žele biti sigurni da će za Božić pod bor moći staviti odnosno dobiti najtraženiji poklon u hajdučkom puku.

A, navala je itekakva, požuruju mnogi, primjera ima jako puno. Tako je donator Dejan Šmehil uplatio potrebnih 7500 kuna za svog nećaka Lucasa i usput počeo donirati za dvije nećakinje, Luciju i Katju.

Iz Njemačke pak imamo primjer jednog oca koji je uplatio 15.000 kuna za sebe i kćer, dok je još jedan otac direktno u Odjelu upisao ime svoga sina u Park na Poljudu.

Ukupno se u protekla dva mjeseca 81 navijač priključio projektu otkupa dionica voljenog kluba. Od one svečane dodjele zahvalnica na kojoj je ime u Parku imao ukupno 661 pojedinac, podružnice Torcide te Društva prijatelja Hajduka još 40 navijača je osiguralo svoje ime u Parku na Poljudu.

Ono što posebno odzvanja je podatak da je dosad 4063 donatora sudjelovalo u projektu Za sva vrimena, dajući na taj najkonkretniji mogući način svoju podršku svetom cilju navijača Hajduka – da ostane klub svojih navijača za sva vrimena.

Kako i ti možeš doći do posebnog božićnog poklona saznaj na https://nashajduk.hr/.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!