Najljepši poklon ovog Božića: “Poludjelo” i mlado i staro!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Kraj ovog tjedna u glavama mnogih navijača Hajduka označen je kao deadline za rješavanje posebnog božićnog poklona.

Neki za sebe, a neki za bliske im osobe koje žive Hajduk – navijači su pohitali iskoristiti božićnu akciju i dovršiti ono što im je potrebno kako bi osigurali svoje mjesto u parku Za sva vrimena i prije Božića dobili pločicu s imenom i prezimenom.

Još dva dana su ostala za sve one koji žele biti sigurni da će za Božić pod bor moći staviti odnosno dobiti najtraženiji poklon u hajdučkom puku.

A, navala je itekakva, požuruju mnogi, primjera ima jako puno. Tako je donator Dejan Šmehil uplatio potrebnih 7500 kuna za svog nećaka Lucasa i usput počeo donirati za dvije nećakinje, Luciju i Katju.

Iz Njemačke pak imamo primjer jednog oca koji je uplatio 15.000 kuna za sebe i kćer, dok je još jedan otac direktno u Odjelu upisao ime svoga sina u Park na Poljudu.

Ukupno se u protekla dva mjeseca 81 navijač priključio projektu otkupa dionica voljenog kluba. Od one svečane dodjele zahvalnica na kojoj je ime u Parku imao ukupno 661 pojedinac, podružnice Torcide te Društva prijatelja Hajduka još 40 navijača je osiguralo svoje ime u Parku na Poljudu.

Ono što posebno odzvanja je podatak da je dosad 4063 donatora sudjelovalo u projektu Za sva vrimena, dajući na taj najkonkretniji mogući način svoju podršku svetom cilju navijača Hajduka – da ostane klub svojih navijača za sva vrimena.

Kako i ti možeš doći do posebnog božićnog poklona saznaj na https://nashajduk.hr/.