Naš Hajduk kupio još 10 000 dionica!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Danas je završio dvanaesti krug javne dražbe na kojoj se prodaje imovina tvrtke Konstruktor-inženjering d.d. u stečaju, uključujući i 1,86% dionica HNK Hajduk Split.

Naš Hajduk, drugi najveći dioničar HNK Hajduk Split s 24,53% dionica, predao je pisanu ponudu u iznosu od 455.026,39 kuna i kupio 10 000 dionica, tj. 1,86% koliko je i bilo na dražbi.

Ovom akvizicijom udio Našeg Hajduka premašit će 25%+1 koliko je kontrolni paket, točnije sada iznosi 26,39%.

– Za nas je ovo logičan korak na putu koji je započeo prije više od desetljeća, a otkup dionica jedan je od naših važnih zadataka, rekao je Toni Baletić, predsjednik Našeg Hajduka.

Do sada je u sklopu projekta otkupa dionica prikupljeno više od 15 milijuna kuna.

– Kao što uvijek naglašavamo, sredstva za otkup dionica isključivo se i namjenski skupljaju za tu svrhu kroz donatorski projekt “Za sva vrimena” u kojemu sudjeluju tisuće navijača. Bez njih, bez te žile kucavice, ništa ne bi bilo moguće. Ovim putem zahvaljujemo svima koji sudjeluju, bez obzira na iznos donacija i vjerujemo da će nastaviti podržavati ovaj projekt i pozivamo one koji još nisu da se priključe, kazao je Baletić.

Svi koji žele sudjelovati u projektu Za sva vrimena i tako dati svoj doprinos navijačkom Hajduku, mogu to učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena.