Naš Hajduk kupio još 10 000 dionica!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Danas je završio dvanaesti krug javne dražbe na kojoj se prodaje imovina tvrtke Konstruktor-inženjering d.d. u stečaju, uključujući i 1,86% dionica HNK Hajduk Split.

Naš Hajduk, drugi najveći dioničar HNK Hajduk Split s 24,53% dionica, predao je pisanu ponudu u iznosu od 455.026,39 kuna i kupio 10 000 dionica, tj. 1,86% koliko je i bilo na dražbi.

Ovom akvizicijom udio Našeg Hajduka premašit će 25%+1 koliko je kontrolni paket, točnije sada iznosi 26,39%.

– Za nas je ovo logičan korak na putu koji je započeo prije više od desetljeća, a otkup dionica jedan je od naših važnih zadataka, rekao je Toni Baletić, predsjednik Našeg Hajduka.

Do sada je u sklopu projekta otkupa dionica prikupljeno više od 15 milijuna kuna.

– Kao što uvijek naglašavamo, sredstva za otkup dionica isključivo se i namjenski skupljaju za tu svrhu kroz donatorski projekt “Za sva vrimena” u kojemu sudjeluju tisuće navijača. Bez njih, bez te žile kucavice, ništa ne bi bilo moguće. Ovim putem zahvaljujemo svima koji sudjeluju, bez obzira na iznos donacija i vjerujemo da će nastaviti podržavati ovaj projekt i pozivamo one koji još nisu da se priključe, kazao je Baletić.

Svi koji žele sudjelovati u projektu Za sva vrimena i tako dati svoj doprinos navijačkom Hajduku, mogu to učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!