Naš Hajduk: Zadnji je dan za osigurati ime u Parku na idućoj hajdučkoj svečanosti

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Svi navijači Hajduka koji žele upisati ime u Park mogu to učiniti još danas, ako žele da se ono nađe na Poljudu već 21. kolovoza, kada se održava još jedna svečanost dodjele zahvala donatorima.

– Svaki navijač koji je bio dio dodjele zahvala, opisuje je kao posebno iskustvo prožeto hajdučkim emocijama koje na sjajan način obilježavaju trenutak u kojem njihovo ime ostaje vezano uz Hajduk zauvijek, kazao je Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica.

Do sada su održane tri svečanosti dodjele zahvala od kojih je svaka imala svoje posebnosti, a svima je zajednička velika ljubav prema Hajduku. Gotovo 1700 navijača je stiglo do imena u Parku i u jednom trenutku će postati ili su već bili dio svečanosti.

– Pozivamo svakoga navijača koji još nije postao donator, neka se priključi projektu Za sva vrimena, podrži Hajduk i osigura svoje mjesto u Parku, jer iz dana u dan mjesta je sve manje, kazao je Tomislav Mikulić.

Navijači su u nešto manje od 6 godina prikupili više od 20 milijuna kuna donacija u kojima su sudjelovale tisuće navijača, od kojih je više od četiri tisuće njih na putu da njihovo ime zauvijek ostane upisano na Poljudu.

Još danas svi navijači imaju priliku upisati svoje ime u Park na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/, ako žele da ono bude postavljeno već za dva tjedna.