Navijači Hajduka iz Zagreba upisali Bajdu u park Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Članovi Društva prijatelja Hajduka iz Zagreba uplatili su 7.500 kuna i u naš park kraj Poljuda upisali Bernarda Vukasa, za mnoge najvećeg nogometaša Hajduka svih vremena.

– Na ideju smo došli vrlo brzo nakon što smo uplatili za ime našeg DPH-a. Mi kao Društvo slavimo Bajdu, čovjeka koji je istinska poveznica Zagreba i Hajduka, naše prostorije u kojima gledamo Hajdukove utakmice zovu se Bajdin dom, rekao je Luka Šimunić, tajnik DPH Zagreb.

Baš u Bajdinom domu se rodila, ali i realizirala ideja da Bajdo bude u parku Za sva vrimena.

– Bajdin sin Zdeslav je dao pristanak ideji, a onda smo počeli skupljati novac za vrijeme gledanja utakmica, pripomoglo je i DPH Krško s aukcijom za dres na zajedničkom malonogometnom turniru svih DPH-ova. I, evo, došli smo do cilja. Želim zahvaliti svim našim članovima i navijačima Hajduka koji su svojim prilozima pomogli da Bajdo bude u parku Za sva vrimena, rekao je Šimunić.

DPH Zagreb je prilikom dolaska na Poljud prvi put javno predstavio logo koji ubuduće namjeravaju koristiti. Jasno, u glavnoj ulozi je Bajdo, a s ovom uplatom za Bajdino ime kažu kako su zatvorili jubilarnu godinu u kojoj su proslavili 70. godišnjicu svog osnutka.