Navijači Hajduka iz Zagreba upisali Bajdu u park Za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Članovi Društva prijatelja Hajduka iz Zagreba uplatili su 7.500 kuna i u naš park kraj Poljuda upisali Bernarda Vukasa, za mnoge najvećeg nogometaša Hajduka svih vremena.

– Na ideju smo došli vrlo brzo nakon što smo uplatili za ime našeg DPH-a. Mi kao Društvo slavimo Bajdu, čovjeka koji je istinska poveznica Zagreba i Hajduka, naše prostorije u kojima gledamo Hajdukove utakmice zovu se Bajdin dom, rekao je Luka Šimunić, tajnik DPH Zagreb.

Baš u Bajdinom domu se rodila, ali i realizirala ideja da Bajdo bude u parku Za sva vrimena.

– Bajdin sin Zdeslav je dao pristanak ideji, a onda smo počeli skupljati novac za vrijeme gledanja utakmica, pripomoglo je i DPH Krško s aukcijom za dres na zajedničkom malonogometnom turniru svih DPH-ova. I, evo, došli smo do cilja. Želim zahvaliti svim našim članovima i navijačima Hajduka koji su svojim prilozima pomogli da Bajdo bude u parku Za sva vrimena, rekao je Šimunić.

DPH Zagreb je prilikom dolaska na Poljud prvi put javno predstavio logo koji ubuduće namjeravaju koristiti. Jasno, u glavnoj ulozi je Bajdo, a s ovom uplatom za Bajdino ime kažu kako su zatvorili jubilarnu godinu u kojoj su proslavili 70. godišnjicu svog osnutka.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!