Navijači lijepe svoje ime na ‘zid’ izabrane generacije na Poljudu!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Ovih dana na Poljudu je posebno prometno. Uz prodaju pretplata za sezonu 18/19, Odjel za članstvo krase novi vizuali u obliku ‘zida’ Izabrane generacije, popisa navijača koji pišu povijest voljenog kluba.

Posveta je to navijačima koji sudjeluju u projektu „Za sva vrimena“, a koji za cilj ima otplatiti stečenih 24,53% dionica od tvrtke Tommy.

Taj ključni projekt ušao je u svoju drugu godinu trajanja, a zamišljen je tako da svake godine njegovi sudionici dobiju ekskluzivne poklone i zahvalnice. Druga godina projekta znači i novo ‘hvala’ sudionicima. Ove godine, prva zahvalnica je ‘zid’ Izabrane generacije, popis navijača koji sudjeluju u projektu prikazanih unutar velikog natpisa HAJDUK. Svaki navijač koji se uključio ili će se tek uključiti u projekt na licu mjesta, može svoje ime nalijepiti na spomenuti ‘zid’.

Navijači su odlično primili ovaj simpatični poklon, pa je tako velik broj starih i novih sudionika projekta „Za sva vrimena“ nalijepilo svoje ime na veliki natpis u Odjelu za članstvo.

U drugoj godini projekta, postojeći sudionici mogu provjeriti imaju li status aktivnog donatora, slanjem upita na mail zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na broj +385 99 66 64 569 (SMS, Wapp ili Viber).

Dijelom izabrane generacije može se postati uključenjem u projekt „Za sva vrimena“, odnosno donacijama simboličnog mjesečnog (27,50,91,150kn…) ili godišnjeg (324,600,1092,1.800kn…) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!