Navijači lijepe svoje ime na ‘zid’ izabrane generacije na Poljudu!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Ovih dana na Poljudu je posebno prometno. Uz prodaju pretplata za sezonu 18/19, Odjel za članstvo krase novi vizuali u obliku ‘zida’ Izabrane generacije, popisa navijača koji pišu povijest voljenog kluba.

Posveta je to navijačima koji sudjeluju u projektu „Za sva vrimena“, a koji za cilj ima otplatiti stečenih 24,53% dionica od tvrtke Tommy.

Taj ključni projekt ušao je u svoju drugu godinu trajanja, a zamišljen je tako da svake godine njegovi sudionici dobiju ekskluzivne poklone i zahvalnice. Druga godina projekta znači i novo ‘hvala’ sudionicima. Ove godine, prva zahvalnica je ‘zid’ Izabrane generacije, popis navijača koji sudjeluju u projektu prikazanih unutar velikog natpisa HAJDUK. Svaki navijač koji se uključio ili će se tek uključiti u projekt na licu mjesta, može svoje ime nalijepiti na spomenuti ‘zid’.

Navijači su odlično primili ovaj simpatični poklon, pa je tako velik broj starih i novih sudionika projekta „Za sva vrimena“ nalijepilo svoje ime na veliki natpis u Odjelu za članstvo.

U drugoj godini projekta, postojeći sudionici mogu provjeriti imaju li status aktivnog donatora, slanjem upita na mail zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na broj +385 99 66 64 569 (SMS, Wapp ili Viber).

Dijelom izabrane generacije može se postati uključenjem u projekt „Za sva vrimena“, odnosno donacijama simboličnog mjesečnog (27,50,91,150kn…) ili godišnjeg (324,600,1092,1.800kn…) iznosa putem stranice www.nashajduk.hr ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.