Navijači su vlasnici više od 30 % Hajduka: Naš Hajduk kupio još 10 000 dionica!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Naš Hajduk, drugi najveći dioničar HNK Hajduk Split, postao je vlasnik dodatnih 10 000 dionica, odnosno 1,86 % Hajduka koje je kupio iz stečajne mase tvrtke “Kerum d.o.o. u stečaju” za 455.028,25 kuna te time stigao do ukupno 30,12 % dionica Hajduka.

Ponuda za kupnju ovog paketa dionica poslana je u listopadu prošle godine te je na današnjoj Skupštini vjerovnika na Trgovačkom sudu donesena odluka o prodaji Našem Hajduku, a odmah potom potpisan je i ugovor kojim je Naš Hajduk postao vlasnik dodatnih 1,86 % dionica.

Podsjetimo, u posljednjih godinu dana navijači su povećali svoj vlasnički udio za 5,58 % te tako osigurali kontrolni paket i dodatno učvrstili Hajduk kao klub svojih navijača.

–     Kupnja svakog novog paketa dionica uvijek je prilika za prisjetiti se kako su generacije navijača prije nas o tome sanjale. Sretni smo i ponosni što možemo to pretočiti u djelo i što su danas, u 2022. godini, navijači vlasnici 30,12 % Hajduka, naglasio je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Iznos od 455.028,25 kuna bit će prikupljen od donacija navijača u sklopu projekta otkupa dionica Za sva vrimena.

–     Svim aktivnim donatorima dat ćemo priliku da se jednokratnom mjesečnom donacijom priključe ovoj akciji i podrže još jednom Hajduk kao klub svojih navijača. Također, ovo je odlična prilika i svim onima koji još uvijek nisu postali donatori da prepoznaju ovaj važan trenutak i krenu s donacijama kako bi Hajduk ostao naš za sva vrimena, pozvao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić sve navijače na sudjelovanje u projektu otkupa dionica.

U proteklih šest godina u projektu sudjeluju tisuće donatora, od kojih će brojni pronaći svoje mjesto u parku Za sva vrimena, koji broji sve manje slobodnih mjesta. Navijači su svojim donacijama do sada skupili više od 19 milijuna kuna, a svoju podršku Hajduku kao navijačkom klubu možete iskazati donacijom na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.