Navijački portal za navijački klub

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nakon što je otvorena mogućnost donacija u projektu Za sva vrimena od strane pravnih osoba među prvima je reagirao portal kojeg rade navijači za navijače – Nogomet plus.
S obzirom da je Nogomet plus ustrojen kao udruga iznos kojim sudjeluju u projektu jednak je iznosu za Društva prijatelja Hajduka i iznosi 7500 kuna, a vrijedi za cijeli neprofitni sektor.

– Brojni volonteri koji sudjeluju u radu Nogomet plusa su i osobno donatori u projektu te članovi Hajduka. Mi smo zapravo samo čekali priliku kako bi i portal pridružili ovom projektu i još jednom pokazali kako stojimo iza svih navijačkih inicijativa koje čime nogomet boljim i pravednijim, pojasnio je upisivanje Nogomet plusa u park Za sva vrimena glavni urednik Karlo Propadalo.


U narednih mjesec dana do otvaranja parka Za sva vrimena očekuje se priključivanje brojnih novih pravnih osoba koje će se smjestiti uz Hajduk zauvijek.

– Vjerujemo kako će upisivanje Nogomet plusa u park Za sva vrimena biti poticaj i ostalim medijima koji prate Hajduk, a nedvojbeno i podržavaju ideju Hajduka kao kluba svojih članova, pozvao je i ostale medije na sudjelovanje Propadalo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!