Navijački portal za navijački klub

Nogomet plus u parku Za sva vrimena
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nakon što je otvorena mogućnost donacija u projektu Za sva vrimena od strane pravnih osoba među prvima je reagirao portal kojeg rade navijači za navijače – Nogomet plus.
S obzirom da je Nogomet plus ustrojen kao udruga iznos kojim sudjeluju u projektu jednak je iznosu za Društva prijatelja Hajduka i iznosi 7500 kuna, a vrijedi za cijeli neprofitni sektor.

– Brojni volonteri koji sudjeluju u radu Nogomet plusa su i osobno donatori u projektu te članovi Hajduka. Mi smo zapravo samo čekali priliku kako bi i portal pridružili ovom projektu i još jednom pokazali kako stojimo iza svih navijačkih inicijativa koje čime nogomet boljim i pravednijim, pojasnio je upisivanje Nogomet plusa u park Za sva vrimena glavni urednik Karlo Propadalo.


U narednih mjesec dana do otvaranja parka Za sva vrimena očekuje se priključivanje brojnih novih pravnih osoba koje će se smjestiti uz Hajduk zauvijek.

– Vjerujemo kako će upisivanje Nogomet plusa u park Za sva vrimena biti poticaj i ostalim medijima koji prate Hajduk, a nedvojbeno i podržavaju ideju Hajduka kao kluba svojih članova, pozvao je i ostale medije na sudjelovanje Propadalo.