Nikad više članova Hajduka u manje dana

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nikad više članova u manje dana. Tako bi se ukratko mogao rezimirati prvi tjedan 2022.godine u Odjelu za članstvo.

Od prvih sati nove godine do danas u Hajduk se učlanilo gotovo 12 tisuća navijača, a za očekivati je kako će se izvanredan ritam učlanjivanja i nastaviti. Naime, za dane vikenda najavljene su brojne terenske akcije učlanjivanja u Sinju, Makarskoj, Zagrebu, Drveniku, Gradcu Tučepima te u splitskim kvartovima Pujanke i Brda.

– Početak godine započeli smo rekordnim rezultatima i svakodnevno bilježimo veliki priljev članova. Vesele nas ove brojke. Trenutno je najveći dio učlanjenih to učinio putem interneta ili uplatnice, a pred nama su brojne akcije, pa vjerujemo da možemo do novih rekorda, objasnio nam je Teo Prkić, voditelj Odjela za članstvo.

Pripadnost Hajduku navijači iskazuju svakodnevno, a posebna motivacija je pokloniti klubu za skori 111. rođendan što više članova.

– Rođendan Hajduka za sve navijače je od posebne važnosti, a nema bolje čestitke od obaranja još rekorda, zaključio je Prkić uz poziv svim navijačima da se pridruže brojnim navijačima koji su to već učinili.

Članstvom se možete pridružiti biloj vojsci i online na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!