Nikola Kalinić: Prirodno mi je vezati svoje ime uz Hajduk za sva vrimena!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U prvih 50 dana 2023. godine Hajduk je stigao do više od 60 000 članova koji su stali uz klub nedvojbeno poručujući da za njih postoji samo Hajduk i gotovo. Uz njih, mnogi navijači postali su i donatori te upisali svoje ime uz Hajduk za sva vrimena.

Među njima je i ime Nikole Kalinića koji je navijače u više od sto nastupa kroz dva desetljeća uveseljavao golovima te filmskim povratkom u Hajduk prošle godine. Uz svoje ime, Nikola je u Park upisao i imena sina, kćeri, supruge te punca.

– Za Hajduk sam vezan od najranijih dana, to je neraskidiva veza. Najprije kao navijač cijeli život, a pola života kao igrač. I kad nisi u Splitu, uz svoje prijatelje i obitelj, upravo je Hajduk nešto što te uvijek drži blizu doma. Baš zato mi je i prirodno i na ovaj način vezati svoje ime zauvijek uz Hajduk i uz Poljud, a posebno me veseli što će uz moje ime biti i imena moje djece i cijele obitelji, rekao je Nikola Kalinić.

Njihova imena će se tako naći među više od 2000 onih koji su već našli na nekom od slova vječnog imena Hajduk.

– Čast je znati da će se naša imena naći među svim imenima koja su ostavila traga u Hajduku kroz njegovih 112 godina. Smatram privilegijom što na ovaj način možemo biti među osnivačima, slavnim igračima i tisućama navijača koji žive za Hajduk svaki dan. Hajduk nam je svima svaki dan u mislima, a ovako smo simbolično svaki dan uz njega na Poljudu, naglasio je Nikola.

Uz Nikolu i njegovu obitelj postavljanje svoje pločice s imenom u Park čekaju i brojni donatori koji su u proteklom periodu uplatili iznos od 1000 eura što znači da je stiglo vrijeme za novu svečanost dodjele zahvala koja će se održati na dan utakmice sa Slaven Belupom, u subotu, 18. ožujka.

– Posljednja svečanost bila je tijekom ljeta i već smo se zaželili posebnog i emotivnog druženja s našim donatorima. Svečanosti svakoga puta ispričaju najljepše hajdučke priče, a svi koji žele biti dio ove svečanosti ime mogu upisati do 5. ožujka i utakmice s Lokomotivom, rekao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Navijači su u proteklih 6 godina prikupili oko tri milijuna eura, rezervirano je 3130 mjesta, slobodnih je ostalo malo više od 2000, što znači kako samo oko 3 posto aktivnih članova ima priliku osigurati mjesto uz Hajduk zauvijek. Mjesto u Parku možete rezervirati već sa 20 eura mjesečne donacije na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.