NK Levanda Velo Grablje u parku Za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Prošli tjedan je svoje ime u park Za sva vrimena upisao i drugi nogometni klub i tako se smjestio zauvijek uz Hajduk. Riječ je o klubu NK Levanda Velo Grablje koje igra 1. Forsku ligu, a uz njihovu tradicionalnu zelenu boju uvijek stoji i ona bijela kao simbol Hajduka.

–         Osnovani smo 1971. godine, a ime smo dobili po lavandi koja se počela saditi davne 1928. godine i koja je sredinom 20. stoljeća ekonomski podigla cijeli otok, započeo je priču o simpatičnom klubu iz srca Hvara njihov predsjednik Ivan Zaninović.

NK Levanda je lokalni klub iz mjesta Velo Grablje koje broji tek desetak stalnih stanovnika, ali svoju ljubav prema nogometu iskazuju iz godine u godinu. Iako su u početku za klub igrali samo Grabljani s vremenom se to pravilo izmijenilo te sada imaju i zanimljivo inozemno pojačanje.

–         Imamo igrača iz Portugala Carlosa koji je na otok došao prije desetak godina i jedan je od prvih stranaca u našoj ligi, nastavlja za zanimljivostima Zaninović.

Kroz volonterizam oko nogometnog kluba članovi NK Levanda osjetili su povezanost i niz sličnosti i s Hajdukom i projektom Za sva vrimena.

–          Ponosni smo što smo se upisali u navijački park kao klub. Kao mali klub možemo biti primjer i drugima, možda i većim i organiziranijim, da i oni učine isto kako bi i njihovo ime ostalo za sva vrimena uz naš Hajduk, zaključio je pozivom na sudjelovanje u akciji predsjednik NK Levanda Ivan Zaninović.

Podsjetimo, projekt Za sva vrimena pokrenut je prije 5 godina i u njemu je do sada više od 4500 navijača donacijama sudjelovalo u prikupljanju iznosa većeg od 18 milijuna kuna.

Mjesta uz Hajduk za sva vrimena je sve manje, tek nešto više od 400 s prednje strane elemenata u Parku, a ako vi želite rezervirati svoje mjesto u vječnosti s Hajdukom to možete učiniti već mjesečnom donacijom od 150 kuna mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

 Cijeli video o imenu NK Levande Velo Grablje u Parku pogledajte na https://youtu.be/5As4ePTsg_s .