Od danas u projektu Za sva vrimena sudjeluju i pravne osobe!

Tomislav Mikulić
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U prikupljanju sredstava za otkup dodatnih 10 000 dionica i stjecanje kontrolnog paketa dionica važnu ulogu su odigrali partneri Našeg Hajduka iz poslovne zajednice sa svojim donacijama, a od danas je otvorena mogućnost donacije i za sve ostale pravne osobe. 

– Želja nam je bila za početak imati desetak poduzeća koji su prvi prepoznali i podržali priču i u tom cilju smo uspjeli, a vjerujemo da će se i brojni drugi pridružiti, pojasnio je voditelj projekta otkupa Tomislav Mikulić. 

Među prvim sudionicima iz poslovne zajednice našle su se tvrtke iz cijele Hrvatske i inozemstva. Sve pravne osobe koje se žele uključiti, imaju mogućnost donacije kroz dva paketa, 10 000 kn i 25 000 kn, kako bi se ime njihove tvrtke našlo uz Hajduk za sva vrimena. 

– Prva tvrtka koja je pokazala podršku projektu je Klis Montaža te se ovi putem zahvaljujemo gospodinu Zoranu Skračiću koji se praktički sa željom za sudjelovanjem javio odmah prvi dan. Također, odmah za njim se uključio i kada je Hajduk u pitanju, neizostavni Apfel i njihov vlasnik gospodin Pašalić. Sljedeća tvrtka je Remex, iz Novog Marofa, vlasnika Slađana Hajduka pa se podrška i suradnja na ovom projektu i sama prirodno nametala. Uz varaždinski kraj imamo i jednu tvrtku iz Zagreba, a to je Oportum, vlasnice Ivane Tolić, s kojom je za dogovor bilo potrebno svega 10 minuta. Za kraj bismo se zahvalili i tvrtci iz Beča Torcida GmbH koju vode braća Jurišić koji su aktivni i u DPH Wien, kazao je Tomislav Mikulić. 

Također, donacijom su ovaj jedinstveni trenutak podržali i Max Moris, Deltron, Konoba Bakus iz Stona, Apres savjetovanje te Gastro Fisch Brač. 

Sve pravne osobe koje se žele uključiti mogu se javiti na zasvavrimena@nashajduk.hr, pozivom na +385 99 666 4569 ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.