Održana redovita godišnja skupština udruge Naš Hajduk

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Sinoć je na Fakultetu, elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održana redovita godišnja skupština udruge Naš Hajduk, a na dnevnom redu bio je izvještaj o radu za proteklu godinu te usvajanje financijskog i operativnog plana za 2018. godinu.

Na samome početku, okupljenima se obratio tajnik Udruge Ivan Rilov.

Drago mi je vidjeti da na svakoj skupštini ima sve više ljudi i da se polako shvaća važnost dolaska i sudjelovanja. To je dobar pokazatelj, a najbolju potvrdu i najsigurniji pokazatelj uspješnosti ovoga modela je Hajdukovo vraćanje kredita Gradu Splitu.

U nastavku je prezentirao aktivnosti udruge tijekom prošle godine od predstavljanja projekta „Za sva vrimena!“ preko europskog projekta do najnovijih događaja vezanih za predstavljanje tematskog parka i brojnih drugih uspješno organiziranih događaja, tribina i aktivnosti na koje je, kako je istaknuo, utrošeno više od 25 000 volonterskih sati, a sve više volontera se priključuje radu Udruge.

Financijski i operativni plan predstavio je Ante Krnić, a na skupštini je predstavljen i voditelj Odjela za članstvo Tomislav Babić koji je također iznio financijski plan i plan budućih operativnih aktivnosti Odjela za članstvo uz prezentaciju statističkih podataka za prošlu godinu te s naglaskom na buduće aktivnosti.

Plan je Odjela u sljedećoj godini svakako povećanje broja članova, ali i poboljšanje komunikacije s njima raznim kanalima. Važan dio učlanjivanja čine naše terenske akcije, ali i akcije Društava prijatelja Hajduka na terenu, a želja nam je ove godine „probuditi“ Split i povećati broj članova u gradu, izdvojio je Babić iz bogatog plana djelovanja Odjela za članstvo.

Tijek projekta  i važnost sudjelovanja u nastavku otkupa dionica „Za sva vremena!“ istaknuo je voditelj Tomislav Mikulić.

Tijekom sljedeće godine naš fokus ostaje na ovome projektu i na tematskom parku i kako smo već više puta naglašavali, njegov uspjeh znači i da smo „blindirali“ 24,53 posto dionica kluba koje su u vlasništvu udruge.

U projekt se do sredine prosinca uključilo 2180 sudionika, a plan je da u budućem periodu brojka dosegne 3000.

Ovo je projekt svih nas i svi smo svjesni važnosti njegova uspjeha, a da bi dosegli 3000 sudionika, odnosno 5000 koliko je želja da na kraju budu, potreban je i angažman svih nas, pozvao je Ivan Rilov sve koji nisu da se uključe, ali i da informiraju ljude oko sebe o projektu i njegovoj važnosti.

Na kraju, održana je i Ćakula vodstva udruge s članovima.

Prezentacija: NH SKUPŠTINA PROSINAC 2017.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!