Ograđujemo se od bilo kakve veze s bilo kojim od popisa koji kruži

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Svjedoci smo da i za ove izbore kruže lančane poruke s popisima poželjnih i nepoželjnih kandidata, odnosno onih za koje bi ili ne bi trebalo glasati na sutrašnjem prvom krugu izbora za NO. Ovim putem ograđujemo se od bilo kakve veze udruge Naš Hajduk s bilo kojim od popisa koji kruži.

Apeliramo na sve članove registrirane za elektroničko glasanje, kao i na one koji će sutra doći glasati u Odjel za članstvo da prepoznaju važnost samih izbora i kako su oni koje biramo ljudi koji će sljedećih godina nadzirati rad Uprave našega Kluba te da u skladu s time izborima pristupe maksimalno ozbiljno i odgovorno odnosno da dostupne životopise, motivacijska pisma i intervjue prouče i glasuju za one za koje misle da će najbolje obavljati nadzorničku ulogu.

Pravo na provođenje izbora temelj je našega djelovanja, a njihovo provođenje najvažniji zadatak. To je osnova navijačkog modela kojega promičemo i garancija da nam politika niti itko drugi više nikada neće nametati svoju volju nego da ćemo mi biti ti koji biraju.

Izbori su odgovornost svakoga od nas. I zato svatko od nas glasanju treba pristupiti odgovorno i birati po svojoj savjesti ljude koje smatra najboljima, najkvalitetnijima i najsposobnijima za rad u Nadzornom odboru Hajduka.