Ograđujemo se od bilo kakve veze s bilo kojim od popisa koji kruži

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Svjedoci smo da i za ove izbore kruže lančane poruke s popisima poželjnih i nepoželjnih kandidata, odnosno onih za koje bi ili ne bi trebalo glasati na sutrašnjem prvom krugu izbora za NO. Ovim putem ograđujemo se od bilo kakve veze udruge Naš Hajduk s bilo kojim od popisa koji kruži.

Apeliramo na sve članove registrirane za elektroničko glasanje, kao i na one koji će sutra doći glasati u Odjel za članstvo da prepoznaju važnost samih izbora i kako su oni koje biramo ljudi koji će sljedećih godina nadzirati rad Uprave našega Kluba te da u skladu s time izborima pristupe maksimalno ozbiljno i odgovorno odnosno da dostupne životopise, motivacijska pisma i intervjue prouče i glasuju za one za koje misle da će najbolje obavljati nadzorničku ulogu.

Pravo na provođenje izbora temelj je našega djelovanja, a njihovo provođenje najvažniji zadatak. To je osnova navijačkog modela kojega promičemo i garancija da nam politika niti itko drugi više nikada neće nametati svoju volju nego da ćemo mi biti ti koji biraju.

Izbori su odgovornost svakoga od nas. I zato svatko od nas glasanju treba pristupiti odgovorno i birati po svojoj savjesti ljude koje smatra najboljima, najkvalitetnijima i najsposobnijima za rad u Nadzornom odboru Hajduka.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!