Okreni brojač donacija „Za sva vrimena!”

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Od danas svi donatori u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena!” na web-stranici www.nashajduk.hr mogu vidjeti kakvo je stanje s mjesečnim uplatama i brojem jedinstvenih donatora. Naš Hajduk uveo je brojač za praćenje donacija kao novi korak u smjeru potpune transparentnosti, na što u Našem Hajduku stavljaju naglasak još od svog osnutka.

– Brojač donatora uveden je kako bi donatori, ali i navijači koji se još nisu uključili, mogli pratiti dinamiku otplate i kako bi proces bio što transparentniji. U projekt smo ušli s jednom mišlju, a to je da izgovora nema i da moramo uspjeti. Dvije su godine iza nas, otplatili smo ono što smo trebali i možemo biti zadovoljni, ali opuštanja nema, idemo zajedno u nove pobjede. – istaknuo je Tomislav Mikulić.

U projektu „Za sva vrimena!” trenutačno sudjeluje preko 3.100 donatora koji svaki mjesec odvajaju određeni iznos, a do sada su donirali više od osam milijuna kuna. Od početka veljače pa do danas projektu se priključilo nešto više od 300 novih mjesečnih donatora, što je znatno povećanje u odnosu na 2018. godinu.

– Godina je počela odlično, osjeća se entuzijazam i snaga. Svi moramo stati iza ovog projekta i zato pozivam svakog navijača da ne odgađa odluku i da se uključi u projekt prema svojim mogućnostima. Svakog donatora čeka posebna zahvala kao znak pažnje i vrijedna uspomena na njegovu ulogu u ovoj priči, dodao je Mikulić.

Hajdukovi su navijači prije dvije i po godine postali vlasnici jedne četvrtine voljenog kluba. Svi članovi okupljeni u udrugu Naš Hajduk otkupili su od tvrtke Tommy 24.53 posto dionica Hajduka, a prilikom sklapanja ugovora dogovoreno je da će navijači u idućih deset godina uplatiti Tommyju 35 milijuna kuna (koje će onda ta tvrtka odmah proslijediti Hajduku na ime sponzorstva). Potpisom tog ugovora započela je utrka s vremenom, a u prvih mjesec i pol dana prikupljena su četiri milijuna kuna u sklopu akcije „Ili jesmo ili nismo”.

Uslijedio je projekt „Za sva vrimena!”, koji je u tijeku, a uključiti se može putem web-stranice www.nashajduk.hr ili osobnim dolaskom u Odjel za članstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!