Originalni poklon ocu za rođendan: Navijačica Hajduka objasnila kako je nastao “sritni muk”

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Kad se ove zime bude otvarao park Za sva vrimena na Poljudu, svečanom otvorenju nazočit će i Ivo Rubelj i njegova kćer Milena Bubrić koja je svog oca za 60. rođendan odlučila iznenaditi jedinstvenim poklonom. Milena je prije nekoliko dana došla u Odjel za članstvo i jednokratno uplatila iznos od 7.500 kuna, osiguravši da njen otac ostane uz Hajduk Za sva vrimena.

– Nas neće biti tu zauvijek, ali zato će zauvijek ostati ime i prezime i zbog toga mi je neizmjerno drago, jer samo Hajduk živi vječno. Rodio sam se u starom splitskom rodilištu, odmah iza sjeverne tribine Starog placa i prvo što sam vidio bio je Hajduk. Riječima se to ne može opisati, biti navijač Hajduka posebna je privilegija, ushićeno je prepričavao otac Ivo.

Zanimljiva je priča kako je Ivina kćer uopće došla na ideju da ime u Parku bude poklon ocu za 60. rođendan.

– Nedavno je izjavio da bi htio biti u Parku i kazao mi je da počnem uplaćivati. Mislio je da sam ja počela uplaćivati mjesečnu donaciju, ali eto, kako se približio njegov rođendan, odlučila sam ga počastiti Za sva vrimena. Ostao je u šoku, a kad sam mu objasnila da sam odjednom uplatila cijeli iznos nastao je sritni muk, prepričala je Milena.

Jednokratna uplata, dakle, način je na koji je Milena odlučila ispuniti ocu želju i upisati ga u park Za sva vrimena. Oboje će doći na otvaranje parka jer, kako kažu, bit će im čast, a ako i vi želite da pločica s vašim imenom i prezimenom bude na otvaranju Parka, možete to obaviti već sad.

Od sad je moguće i kartičnom uplatom doći do iznosa od 7.500 kuna i onda obročno, na koji god način vam odgovara, dogovoriti dinamiku otplate.

Za sve informacije posjetite Hajdukov Odjel za članstvo ili se javite na Viber/WhatsApp broj 099/666-4569.