Ostavi svoj trag za sva vrimena

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Svih 17 elemenata u parku Za sva vrimena postavljeni su, a iz jednog kuta gledišta čine natpis Hajduk. Osim imena donatora, elemente će upotpuniti priče i uspomene navijača koje ih vežu uz Hajduk. Stoga je Naš Hajduk osmislio posebnu aplikaciju u kojoj će navijači već u lipnju moći ostaviti svoj trag.

– Kao posebnu i dodatnu pogodnost za donatore razvijamo aplikaciju “Moj trag Za sva vrimena”. Aplikacija će onim donatorima koji su uplatili puni iznos za ime u Parku omogućiti da kroz fotografiju ili video ostave trag i tako se dodatno povežu s Hajdukom i Poljudom, najavio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Donatori će imati priliku dva puta godišnje ostavljati novi trag i tako kreirati nove uspomene. Svi posjetitelji Parka na Poljudu će pomoću aplikacije na licu mjesta moći pogledati tragove onih čija su imena već našla svoje mjesto na nekom od elemenata u parku Za sva vrimena.

– Uspomene i priče koje će biti pohranjene u Parku na Poljudu su i simbolična zahvala svim donatorima koji su svojim doprinosom omogućili da Hajduk bude klub svojih navijača, istaknuo je Mikulić.

Svi koji žele ostaviti trag u Parku mogu se u samo par klikova pridružiti projektu Za sva vrimena na www.nashajduk.hr.