Ostavi svoj trag za sva vrimena

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Svih 17 elemenata u parku Za sva vrimena postavljeni su, a iz jednog kuta gledišta čine natpis Hajduk. Osim imena donatora, elemente će upotpuniti priče i uspomene navijača koje ih vežu uz Hajduk. Stoga je Naš Hajduk osmislio posebnu aplikaciju u kojoj će navijači već u lipnju moći ostaviti svoj trag.

– Kao posebnu i dodatnu pogodnost za donatore razvijamo aplikaciju “Moj trag Za sva vrimena”. Aplikacija će onim donatorima koji su uplatili puni iznos za ime u Parku omogućiti da kroz fotografiju ili video ostave trag i tako se dodatno povežu s Hajdukom i Poljudom, najavio je voditelj projekta Tomislav Mikulić.

Donatori će imati priliku dva puta godišnje ostavljati novi trag i tako kreirati nove uspomene. Svi posjetitelji Parka na Poljudu će pomoću aplikacije na licu mjesta moći pogledati tragove onih čija su imena već našla svoje mjesto na nekom od elemenata u parku Za sva vrimena.

– Uspomene i priče koje će biti pohranjene u Parku na Poljudu su i simbolična zahvala svim donatorima koji su svojim doprinosom omogućili da Hajduk bude klub svojih navijača, istaknuo je Mikulić.

Svi koji žele ostaviti trag u Parku mogu se u samo par klikova pridružiti projektu Za sva vrimena na www.nashajduk.hr.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!