Ovo je baš bilo iznenađenje!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Prije mjesec dana je Karolina upisala ime svoga muža u navijački Park, a da on ne zna ništa o tome. Istog časa su krenuli planovi kako iznenaditi Pera na najbolji mogući način.

– Kako ćemo to izvesti, a da on ne sazna, pitala je Karolina u telefonskom razgovoru.

Stigao je brz i spreman odgovor.

– Čekat ćemo svečanost i kad prozovemo ekipu iz Konavla koja dolazi po svoju pločicu njemu ćemo reći da ostane na pozornici i prozvati njegovo ime. Vjerujte iznenadit će se, uvjereno je rekla ekipa volontera iz Našeg Hajduka.

Prošlo je i tri tjedna od toga razgovora, i svečanost se bližila.

– On ide u Dortmund na juniore i ne znam kad će se vratit, valjda će stići nazad do subote i utakmice, javila se Karolina kada je da svečanosti ostalo manje od tjedan dana.

Iznenađenje se nastavilo pripremati i konačna potvrda da i Pero stiže u subotu je stigla dan ranije. Sve je bilo spremno za jedinstveno iznenađenje.

– Molimo ekipu iz Konavla da nam se pridruži na pozornici, začulo se preko zvučnika u prepunom Parku.

Među Konavljanima bio je i Pero koji i dalje ništa nije slutio.

– Neka na pozornici ostane Pero Brailo, a pozivamo i njegovu suprugu Karolinu i djecu koja su ga iznenadili imenom u Parku, konačno su voditelji otkrili iznenađenje.

Dok se obitelj penjala na pozornicu na Perovom licu se vidila zbunjenost i šok te je bilo jasno da je iznenađenje potpuno uspjelo.

– Ne znam što bi reko, neopisivo. Nisam očekivo, ovo je baš bilo iznenađenje, kazao je vidno zatečeni Pero.

Osim Pera, i ostatak obitelji Brailo neraskidivo je vezan uz Hajduk.

– Đedo, dundo, tata, sin i mala. Svi će bit u Parku. Uvijek Hajduk! Hajduk živi vječno i to je to, opisala je Karolina ljubav što se prenosi s koljena na koljeno.

Za sada su Pero i Pavo našli svoja mjesta među tisućama navijača u Parku i onima koji su već rezervirali mjesto, a ako i vi želite nekoga iznenaditi ili samostalno sudjelovati u projektu Za sva vrimena to možete učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.