Ovo je kruna ljubavi prema Hajduku

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

„To je marenda, obid, večera“. U obitelji Mazić Hajduk je uvijek dio obiteljskog stola, razlog mijenjanja dnevnih rasporeda i ljubav koja je tu generacijama. Priču koja je svoju krunu, kako i sam otac Vjekoslav kaže, doživjela imenom u Parku gdje ostaje zauvijek.

Kako je Vjekoslav postao vlasnik imena u Parku i koje sve uspomene mu je upis imena evocirao saznajte u još jednom navijačkoj priči.

Poklon za rođendan koji su mu pripremili sin Vjekoslav, kćer Nidia i supruga Tončica nije mogao biti bolje pogođen.

–       Žena, sin i kćer su došli na ideju da upišu moje ime u Park jer to je moja želja oduvijek, rekao je za početak Vjekoslav.

Od davnih dana pratio je Bijele još i na mitskom Starom Placu.

–       Od 67. ni ne sjećam se, ali me otac držao na ramenima na Starom Placu. Cijelu noć sam lošije  spavao jer sam se vratio na onu žicu sa šest godina. 70. i 71. se sjećam kao da je danas. Kad bi nas onim malim „stinama“ na velikoj utakmici gađali da čučnemo, prisjetio se doživljaja sa Staroga Placa Vjekoslav.

Zatim je prenio emocije koje je u njemu izazvalo ime koje će vječno stajati uz Hajduk na Poljudu.

–       Hajduk je sve, to se živi. Uz “familiju“ najvažnije. Pun sam emocija. Rekla mi je žena samo nemoj plakati. Imam „oćale“ pa se može i sakriti. Ovo mi je nekako kruna ljubavi prema Hajduku. Kažem da sam ušao u jesen života, a  i moj „pape“ je živ i danas kad vidi ovo…, prenio je emocije Vjekoslav.

S obzirom da je Vjekoslav cijeli život pomorac veza s Hajdukom mu puno znači dok je daleko od njega na nekom od oceana.

–       Sve se proživljava, 40 godina sam pomorac, moj sin i „familija“ su u tome i onda sve to kad si vanka doživljavaš s više emocija. Ja sam finale Kupa zadnjih mjesec dana prije nego li sam došao doma svaki dan gledao, zaključio je slikovito koliki je značaj Hajduk kad si daleko od doma Vjekoslav.

Vjekoslav je, zahvaljujući poklonu obitelji, stavio krunu na svoju ljubav prema Hajduku. Ako i ti želiš okruniti svoju ljubav prema Hajduku to možeš učiniti na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ i već sa 150 mjesečne donacije rezervirati neko od preostalih mjesta kojih je iz dana u dan sve manje.