Pločica u Parku kao svjedočanstvo neraskidive veze s Hajdukom

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Veliki interes za mjestom u parku Za sva vrimena konkretiziran je ‘autogramom’ još jedne Torcidine podružnice. Torcida Marinski kraj upisala se u Park.

–             Ova pločica u Parku je nešto što će vas nadživjeti i zauvijek ostati kao svjedočanstvo vaše neraskidive veze s Hajdukom, poručili su svima koji se još uvijek dvoume koliko njima znači što će im se naći u navijačkom Parku.

Ključna je to poruka koju su htjeli poslati navijači Hajduka iz Marine, Vrsina, Gustirne, Dograde i Poljica.

–             Ljubav i privrženost Hajduku mogu se osjetiti na svakom koraku u Marini. Prolazeći jadranskom magistralom kroz naše malo misto teško je ne uočiti brojne grafite koji dokazuju koliko Hajduk znači ovom kraju, opisuju kako se u njihovom kraju živi za Hajduk.

Iako se iz godine u godinu ruše rekordi po broju članova i prosječno svaki 15. stanovnik je član Hajduka, kruna svega je pak upis Torcide Marinski kraj u park Za sva vrimena. Trenutno broje više od 130 članova od kojih su njih 15 i donatori u projektu otkupa dionica.

–             Pozivamo i sve ostale navijače iz Marinskog kraja da iskažu svoju pripadnost članstvom i postanu donatori kako bi Hajduk ostao naš zauvijek, pozvali su navijači iz Marinskog kraja svoje sumještane.

Iduće godine Torcida Marinski kraj slavi 10. rođendan, ali nisu htjeli čekati taj jubilej. Budući da je mjesta u Parku sve manje, odlučili su izbjeći neizvjesnost oko toga hoće li uopće biti mjesta u Parku u trenutku kada budu slavili prvo desetljeće svoje podružnice.

Navijački Park ubrzano se puni te je s njegove prednje strane ostalo tek nešto više od 150 mjesta s prednje strane, a ukupno je do sada donirano više od 19 milijuna kuna. Projektu otkupa dionica mogu se priključiti svi navijači na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.