Pogledajte kako će izgledati slova u parku “Za sva vrimena”!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Intenziviraju se radovi na parku „Za sva vrimena“ na Poljudu. Park u kojem će svoja imena osigurati brojni navijači Hajduka ulazi u glavnu fazu radova, a to je izvođenje samih slova na gradilištu.

Ovo su prve fotografije testnog elementa napravljenog u stvarnoj veličini iz kojeg je vidljiva monumentalnost 18 razbacanih elemenata koji će činiti natpis ‘HAJDUK’.

Testni element dio je faze u kojoj je glavni izvođač Antal d.o.o. testirao različite vrste oplata i tehnike izvođenja. Sve se to događalo pod budnim okom stručnog nadzora i glavnog projektanta gospodina Dinka Peračića koji su dali finalne smjernice koje će se primijeniti tijekom izvođenja na Poljudu. Tako se polako bliži trenutak svečanog otvaranja i unosa prvih imena u parku.

– Uskoro će donatori moći rezervirati točno mjesto u parku preko rezervacijskog sučelja na web stranici i u Odjelu za članstvo, tako da je pravi trenutak da na vrijeme osiguraju svoju poziciju. Detaljnije informacije bit će objavljene na našim web stranicama – rekao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Trenutno u projektu „Za sva vrimena“ sudjeluje preko 3.500 navijača koji su se uključili preko web stranice Našeg Hajduka (www.nashajduk.hr) ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.