Pogledajte kako će izgledati slova u parku “Za sva vrimena”!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Intenziviraju se radovi na parku „Za sva vrimena“ na Poljudu. Park u kojem će svoja imena osigurati brojni navijači Hajduka ulazi u glavnu fazu radova, a to je izvođenje samih slova na gradilištu.

Ovo su prve fotografije testnog elementa napravljenog u stvarnoj veličini iz kojeg je vidljiva monumentalnost 18 razbacanih elemenata koji će činiti natpis ‘HAJDUK’.

Testni element dio je faze u kojoj je glavni izvođač Antal d.o.o. testirao različite vrste oplata i tehnike izvođenja. Sve se to događalo pod budnim okom stručnog nadzora i glavnog projektanta gospodina Dinka Peračića koji su dali finalne smjernice koje će se primijeniti tijekom izvođenja na Poljudu. Tako se polako bliži trenutak svečanog otvaranja i unosa prvih imena u parku.

– Uskoro će donatori moći rezervirati točno mjesto u parku preko rezervacijskog sučelja na web stranici i u Odjelu za članstvo, tako da je pravi trenutak da na vrijeme osiguraju svoju poziciju. Detaljnije informacije bit će objavljene na našim web stranicama – rekao je Tomislav Mikulić iz Našeg Hajduka.

Trenutno u projektu „Za sva vrimena“ sudjeluje preko 3.500 navijača koji su se uključili preko web stranice Našeg Hajduka (www.nashajduk.hr) ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!